Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mònica Randall: «Un director italià em va voler violar»

L'actriu serà premiada al Festival de Cine de Màlaga
Mònica Randall, durant l'entrevista | RAC 1

 

L’actriu catalana Mònica Randall ha tornat a posar a la palestra els abusos existents en el món de la interpretació. Si als Estats Units eren desenes d’actrius les que es posaven en peu de guerra contra el productor Warvey Weinstein per haver abusat d’elles, ara l’actriu catalana ha posat de relleu que un director va intentar violar-la fa 40 anys.

 

«Un director italià em va voler violar», ha relatat Randall a ‘El Món a Rac1’ mentre prosseguia el seu discurs explicant com  va poder desfer-se de l’intent. «Em va saltar a sobre quan érem a un camerino de Cinecittà, a Itàlia. Sort que tinc les cames fortes i el vaig poder empènyer contra la paret», ha clos l’actriu.

El mateix director assetjava una companya seva

Sense dir-ne en cap moment el nom, Mònica Randall ha exposat la problemàtica dient que «una actriu amiga meva em va explicar que el mateix director italià també l’havia estat assetjant».

 

En aquest context, doncs, l’actriu va relatar que l’home l’havia perseguit des d’un primer moment. «Feia molt de temps que em donava la llauna», ha explicat Randall a Jordi Basté mentre afegia: «Em demanava que havíem de parlar del paper els diumenges a casa seva».

 

 

Mònica Randall, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

 

Randall, premiada al Festival de cine de Málaga

És el colofó a la seva carrera. Randall, que ha participat en films com ‘La escopeta nacional’ de Luis García Berlanga, o ‘Retrato de Familia’, d’Antonio Giménez-Rico; i més recentment a la sèrie de Telecinco ‘Ana y los siete’, rebrà un premi honorífic al Festival de Cine de Màlaga.

 

«Em fa molta il·lusió el premi de Màlaga pel fet de veure que has deixat un record», ha relatat la mateixa Randall, que desfilarà per la mateixa paral·lela que el guanyador de dos Òscars, Guillermo del Toro.