rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

PREVISIÓ MÉTEO

☀ Diumenge radiant a l’espera de la possible onada de calor

Continua l'onada de robatoris en escoles a Montcada i Reixac

L'Ajuntament ha denunciat els fets i ha anunciat que s'ha posat en marxa una investigació per identificar els lladres
L'Ajuntament denuncia els últims actes de vandalisme al municipi | Premsa Ajuntament de Montcada i Reixac

 

Més actes vandàlics a Montcada i Reixac. S'ha registrat un nou robatori al municipi del Vallès Occidental, aquesta vegada a l'Escola Mas Rampinyo, situada al carrer Joan Miró. Tal com informa l'Ajuntament, el robatori s'ha dut a terme la matinada de dimecres a dijous, en què s'ha sostret material i s'han ocasionat desperfectes en les instal·lacions del centre. 

 

Recentment hi ha hagut diversos robatoris al municipi. Fa menys d'un mes, concretament el dimarts 19 de març, també es va registrar un assalt similar a l'edifici de la direcció de l'Escola Font Freda i, més recentment, a la seu de la Fundació ADIMIR, un centre que ofereix suport a les persones discapacitades físiques, psíquiques i sensorials. Des de l'Ajuntament han mostrat la seva denúncia davant aquests actes vandàlics i s'ha anunciat que s'està duent a terme una investigació per descobrir l'autoria dels robatoris.

 

Incertesa pel futur de la fàbrica Nissan de Montcada

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha mostrat el suport del consistori després que l'empresa Nissan hagi anunciat l'acomiadament d'uns 600 treballadors, una mesura que afecta principalment als centres de la Zona Franca i de Montcada i Reixac. L'alcaldessa, Laura Campos, es va reunir amb els membres del comitè d'empresa un dia després del trencament de les negociacions entre la companyia automobilística i els representants dels treballadors.

 

Trobada de l'alcaldessa de Montcada i Reixac amb membres del comitè d'empresa de Nissan | Premsa Ajuntament de Montcada i Reixac

 

 

 

El comitè d'empresa denuncia que Nissan es nega a negociar un conveni o a buscar solucions que garanteixin el futur de la fàbrica. D'altra banda, L'Ajuntament ha anunciat que encara està a l'espera de poder concretar una reunió amb el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya per demanar més informació sobre la situació actual i futura de la fàbrica Nissan de Montcada i Reixac. Ja es va celebrar una trobada a l'Ajuntament de totes dues parts fa dos mesos, on els membres del comitè d'empresa van mostrar la seva preocupació per la baixada de volum de producció.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris