Montse, la jove morta a trets per Juanín quan intentava salvar la germana

Mare de 23 anys, va morir disparada pel seu excunyat mentre protegia Lisette d'un segon tret
Les dues joves van ser assassinades pel seu cunyat a trets   | cedida

El passat diumenge Montse i Lisette morien tirotejades per Juanín, el seu excunyati exparella d'una altra germana, Cele, a Aranjuez (Madrid). La mare de totes tres també rebria un tret a la cama i acabaria a l'hospital, ferida i amb la dolorosa pèrdua de dues de les seves filles. 

 

Segons han relatat testimonis dels fets a 'El Español', Montse, la més jove de les germanes, i la mare, haurien intentat salvar desesperadament Lisette. L'amor cap a la seva germana podria ser doncs la causa de la mort de Montse, que perdia la vida després de passar dos dies en coma induït a l'hospital. La jove ha mort deixant sense mare dos petits, de pocs mesos el menor i d'entre 2 i 3 anys el gran.

 

Va intentar protegir Lisette després d'un primer tret

Segons apunta la cronologia del crim, la primera a rebre un tret hauria estat Lisette, de 35 anys. «Vaig veure-la amb els braços aixecats cridant alguna cosa a Juanín i llavors va rebre un tret al pit que va deixar-la tombada a terra», explica un testimoni presencial. Immediatament després, Montse va córrer cap a ella per protegir-la d'un segon tret. Amb l'ajuda de la mare, van arrossegar Lisette cap a un portal, però no van poder evitar rebre impactes de bala de Juanín, que seguia disparant.

 

Consuelo, la mare, va rebre un tret a l'extremitat inferior, fet que va salvar-li la vida. La filla petita, Montse, no va tenir tanta sort. Des del balcó de casa els seus pares, Juanín va disparar-li de ple a l'abdomen i el tret li acabaria afectant també el fetge i el braç. 

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Consternació pel crim a sang freda

El crim de Juanín ha deixat sorprès i consternat tot el barri i ha generat gran indignació i un enorme dolor entre la família, amics i coneguts. Ningú s'acaba de creure que Juanín hagi assassinat a sang freda les joves, tot i els conflictes que pogués tenir amb la seva exparella. De fet, recorden perfectament com ell i l'actual parella de Montse, Adrián, mantenien una bona relació malgrat tot.

 

El crim, a més, ha creat una enorme tensió i clima d'hostilitat entre totes dues famílies. Els pares de l'autor dels assassinats no han tornat al pis des d'on Juanín va disparar les joves. La seva exfamília política assegura que els té localitzats a Saragossa i que «ho pagaran». De fet, hi ha cert temor entre els veïns per una possible venjança: «Això serà com a Puerto Hurraco». 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari