Estadi del Club Alianza Lima

Mor amb només 14 anys un futbolista després d'acabar un partit: Revelen la causa

El món del futbol torna a vestir-se de dol

El món del futbol no sempre porta notícies positives. Malauradament, la pilota es vesteix de negre després de conèixer la trista mort d'un jove futbolista de només 14 anys.

Els fets han passat al Perú després d'un amistós entre el club Alianza Lima i l'Universidad César Vallejo. Ara ja es coneixen les causes de la trista pèrdua i a més a més, s'han revelat certs detalls sobre el succés.

Tot va passar a l'Estadi Matute, lloc en què els dos conjunts disputaven un matx de preparació. Malauradament, la manca de desfibril·lador i d'atenció mèdica propera van poder ser claus per a la mort.

Tragèdia al futbol peruà

Al Perú estan de dol després de la mort d'un jove futbolista de la sub-14 de la Universidad César Vallejo. Sembla que la pèrdua es va confirmar cap a les 14.00, hora local. Ricardo Caldas, gerent general del club Universidad César Vallejo, va donar els detalls a Buenapepa.

«El noi va defallir. Els encarregats del club el van portar d'emergència a l'Hospital Nacional Guillermo Almenara, Malauradament, el doctor va sortir i va donar la pitjor notícia. Estem en camí a casa de la família del menor per expressar-li el nostre suport. Aquest és un dolor que ens està colpejant a tots», va sentenciar Caldas.

Primer plànol d'una pilota de futbol
La mort torna a sacsejar el futbol | Canva

Així mateix, el seu club també ha emès un comunicat lamentant la trista pèrdua. «El Club Universidad César Vallejo lamenta la penosa tasca d'informar la sensible mort, ocorreguda avui 15 de febrer, d'un futbolista de categoria 2010. El Club expressa el seu condol més sentit a la família del menor i li brindarà suport en aquests moments difícils».

Segons Sol TV, «un futbolista de la categoria 2010 de la UCV va perdre la vida a causa d'un atac cardíac, després de jugar un partit de preparació al recinte esportiu».

El mitjà va prosseguir: «Un cop finalitzat el partit, el futbolista es va asseure i va presentar l'atac cardíac que posaria fi a la seva vida». Aparentment, el menor tenia un problema cardíac congènit. El seu pare va estar present al lamentable incident.

El somni d'una jove promesa s'esfuma

El jove mort de 14 anys tenia el gran somni d'arribar a l'elit del futbol i convertir-se en un gran jugador. Lamentablement, ja no ho podrà aconseguir i amics, familiars i companys d'equip ploren la seva pèrdua irreparable.

Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!