Liviu Morar

Mor amb 38 anys i en un tràgic succés l'encarregat d'un conegut restaurant espanyol

L'hostaler va caure al buit des d'un quart pis en intentar entrar a casa seva

Mor Liviu Aurelian Morar Moldovan, l'encarregat del popular restaurant de Gijón Casa Baizán. L'home moria diumenge a causa d'una caiguda des d'un quart pis. La policia està investigant les causes oficials de l'accident.

A l'espera de confirmació oficial, sembla que l'hostaler de 38 anys estava intentant entrar al seu domicili per la finestra. El seu restaurant està situat al carrer Corrida a Gijón, una zona de vianants que sol tenir molt de trànsit. Els seus companys i familiars es troben consternats davant del que ha passat.

Va intentar entrar a casa per la finestra

Va ser un dels seus veïns qui va alertar la policia de la mort de l'hostaler conegut per tots com Liviu. Segons informa El Comercio, el resident va trucar als serveis d'emergències després de trobar el cos de l'empresari sense vida al celobert de l'edifici, al voltant de les 11.00 del matí d'ahir.

L'única hipòtesi policial, coneguda fins ara, sembla indicar que Liviu hauria arribat de matinada sense claus al seu domicili. Davant d'aquesta situació, l'hostaler va prendre la decisió d'intentar entrar sense èxit a la vivenda a través de la finestra del quart pis.

Segons informa el mitjà anteriorment citat, diversos testimonis han indicat que van veure la víctima intentant accedir al portal entre les 5.00 i les 6.00 de la matinada. A més, aquests veïns han declarat també que un fort cop els va sorprendre al voltant de les 7.00 del matí.

En arribar, els serveis d'emergència no van poder fer res per la vida d'aquest conegut encarregat d'origen romanès. Liviu Aurelian Morar Moldovan moria als 38 anys després de precipitar-se al buit. Aquest accident ha commogut l'hostaleria local, especialment els negocis veïns del barri del Carme.

En aquest moment, la policia continua investigant les causes del desastre, tot i que tot cal apuntar que ens trobem davant d'una caiguda accidental.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!