Foto de Jesús Torrecilla

Mor amb 42 anys l'entrenador de futbol Jesús Torrecilla

El mànager de Pozo de las Nieves (Cuenca) ha perdut la vida víctima d'un infart

El futbol plora la mort de Jesús Torrecillas, entrenador del Pozo de las Nieves (Cuenca), als 42 anys. El jove tècnic ha mort aquest dilluns a Cuenca víctima d'un infart. Precisament ara estava preparant la tornada al futbol després d'un temps apartat per problemes de salut.

Jesús va deixar la banqueta per uns problemes de cor que el van mantenir fora fins fa poc. Després de superar aquestes malalties va tornar a recuperar la vida normal, i es preparava per afrontar un nou repte. Aquesta temporada tornava al futbol com a entrenador del Pozo de las Nieves femení.

El jove entrenador tornava a la que havia estat casa seva, ja que va dirigir el Pozo de las Nieves entre el 2016 i el 2019. Durant la seva etapa com a tècnic, l'equip va conquistar molts èxits. A més a més d'entrenador, també va ser col·laborador de la Cadena SER i va estar molt vinculat a la Setmana Santa.

Una vida lligada al futbol

Amb Jesús Torrecilla com a mànager, les jugadores del Pozo de las Nieves van conquistar una Lliga i dos subcampionats. També es van classificar tres vegades per a la fase d'ascens, i es van quedar sempre a les portes de pujar. Després dels problemes de cor, es preparava per tornar al club.

Aquesta temporada s'havia compromès amb l'equip, amb el repte de tornar a conquerir la Lliga Regional Femenina. Sota el seu comandament, el conjunt rosat es va caracteritzar per una pressió alta i un futbol directe que aclaparava els seus rivals. Aquesta va ser la clau de l'èxit que va marcar el perfil com a entrenador.

A més del Pozo de las Nieves també va dirigir a diversos equips masculins del Conquense, a les categories inferiors. De fet, era un fidel seguidor del Conquense i solia seguir tots els partits al costat de la penya Mirando pa' Cuenca. La seva mort ha causat una profunda commoció al futbol conquense.

Fotomuntatge Jesús Torrecilla i porteria
La vida de Jesús Torrecilla sempre va estar vinculada al món del futbol | ESPAÑA Diario

Molt vinculat a la Setmana Santa

Jesús Torrecilla era membre de la Hermandad del Santísimo Cristo de la Salud, i impulsor de la primera associació cultural. La Setmana Santa era la seva altra gran passió, una afició que li venia de sang, ja que la seva família sempre va estar lligada a la festivitat. Els seus companys es troben devastats.

A més, hi ha la circumstància que fa poc més d'un any la companyia va perdre l'oncle de Jesús, Francisco Torrecilla. «Un sentiment de profunda i inconsolable tristesa» és com han definit la situació. Recorden que la seva contribució va ser fonamental per al desenvolupament de la germandat.

El Conquense i el Pozo de las Nieves s'han unit en un emotiu record per a aquesta figura clau del futbol de la regió. «Avui hem perdut un dels nostres aficionats», lamenta la Unión Balompédica Conquense. La Fuensanta, l'estadi del club, ja no tornarà a ser el mateix sense Jesús.

Era col·laborador de la Cadena SER

La Cadena SER ha anunciat les últimes hores la mort del que va ser el seu col·laborador. Jesús Torrecilla va ser copresentador de La Voz Nazarena i col·laborador de SER Esportius Cuenca. Des de l'emissora s'han mostrat molt afligits i han enviat un missatge d'afecte a familiars i amics.

La mort de Jesús Torrecilla deixa sens dubte un gran buit al món de l'esport i la vida cultural de Cuenca. Els seus èxits com a professional van anar acompanyats d'una personalitat afable que el va fer guanyar molts amics. Això s'ha notat en molts missatges de condol rebuts després de la seva mort.

El tanatori de la Ronda Alameda ha acollit aquestes darreres hores la capella ardent amb les restes de Jesús Torrecilla. Aquesta tarda està previst el funeral, a l'església de San Esteban Protomártir. Diverses entitats del món conquense han enviat els seus missatges de condol.