Mor Adolfo, el jove sevillà amb leucèmia que va seguir la lluita de Pablo Ráez

El noi de 16 anys no va superar la lluita contra la malaltia

Adolfo, el joven que no ha podido superar la leucemia
Imatge d'Adolfo | Twitter

Adolfo, el jove sevillà conegut per seguir amb la incansable lluita de Pablo Ráez contra el càncer ha mort als 16 anys, segons ha informat el Servei d'Informació d'Emergències, perquè no ha superat la seva leucèmia. El jove la patia des de fa poc més d'un any.

Va ser el 6 de gener de 2017 quan unes taques negres dins la seva boca van fer saltar les alarmes. El diagnòstic va ser clar: tenia leucèmia. Lluny d'abandonar la lluita, però, Adolfo va decidir seguir amb la lluita de Pablo Ráez, el conegut jove que tampoc va poder superar la seva malaltia.

Pablo Ráez, una altra gran pèrdua

Tan sols falta un mes perquè es compleixi un any de la mort de Pablo Ráez. El jove, malgrat no superar la seva lluita contra el càncer, va adquirir popularitat a través de les xarxes, mostrant el seu dia a dia fent front a la malaltia. A més, va impulsar una campanya de donacions de medul·la que va ser tot un èxit.

Pablo Ráez enfrenta la recuperación con alguna que otra mala noticia
Imatge d'arxiu de Pablo Ráez | Instagram

En aquest sentit, també és important la campanya #1MinutoXUnaVida. Impulsada per Verónica Andreu, va provocar les donacions massives de medul·la a Espanya: «Molts veïns han anat a inscriure's i han hagut de marxar perquè no els han deixat. Diuen que no tenen suficient personal per atendre aquesta onada de peticions», explicava ella mateixa.

«Ell està fort, ens diu que es curarà»

«Ell està fort, ens diu que es curarà i ens dona molts ànims a la resta de la família», deia amb optimisme Mari Loli, la mare d'Adolfo, el 6 de març del 2017. I és que les donacions de medul·la impulsades per les campanyes van registrar rècords sense precedents, fent albirar la possibilitat que la vida seguiria més enllà del càncer.

La plataforma «#1MinutoXUnaVida» provocó la donación masiva de médula ósea

La campanya va ser impulsada per Verónica Andreu | Cedida

Comentaris

envia el comentari