Mor als 5 anys el petit Santi, fill de Santiago Cañizares

El seu pare ho ha anunciat a través de les xarxes socials

El fill de Santiago Cañizares ha mort als 5 anys
El fill de Santiago Cañizares ha mort als 5 anys | cedida

El fill de Santiago Cañiares ha mort als 5 anys després d'una dura malaltia. El seu pare ho ha anunciat a través del seu compte oficial de Twitter on ha assegurat que «havia de ser ell qui ho expliqués» als seus seguidors, després de les múltiples «mostres de suport i estima» que el que va ser porter del Reial Madrid, del València i de la Selecció Espanyola ha rebut durant tots aquests mesos.

«El meu fill Santi ha mort. Crec que he de ser jo qui us ho expliqui, en agraïment per totes les mostres de suport i afecte que he rebut de vosaltres. Ha marxat envoltat de pau, i havent comprès la seva missió en aquests cinc anys que ens ha acompanyat», publicava el porter a Twitter. 

Li van diagnosticar una estranya malaltia

I és que fa temps que l'estat de salut del fill de Cañizares i de la seva dona, Mayte García, no millorava. El passat mes de juny, el mateix exjugador va ser qui anunciava que a un dels seus fills li havien diagnosticat una estranya malaltia

«Cada pas que dones és una lliçó, no et detinguis que al fons està la llum», escrivia Cañizares l'any passat, mostrant-se molt orgullós del seu fill.

Suport constant al petit Santi

Els pares del petit van tenir dues filles més, Olivia i Carlota. Fa res, complien tots cinc anys, ja que van néixer alhora. Després de les dolentes notícies, no han cessat els ànims dels excompanys dels equips pels quals havia jugat Cañizares, així com els del València CF. L'equip va regalar al menut una samarreta firmada per tots ells.

El seu pare va penjar una imatge al seu compte d'Instagram on apareix el petit Santi lluint la samarreta dels seus ídols valencians. A més, a l'uniforme blanc i negre hi ha ficat el seu nom i el número 1.

Santi Cañizares, luciendo la camiseta del Valencia CF
Santi Cañizares, amb la camiseta del Valencia CF.   | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari