Mor Andreas Pérez, el pilot català de 14 anys que ahir va patir un greu accident al circuit de Montmeló

Finalment no ha pogut superar les lesions patides, que el van deixar en estat de mort cerebral

Imatge d'arxiu d'Andreas Pérez, celebrant una victòria
Imatge d'arxiu d'Andreas Pérez, celebrant una victòria | Reale Avintia Academy

Andreas Pérez, el jove pilot de 14 anys que ahir va patir un greu accident al circuit de Montmeló,finalment no ha pogut superar les lesions, i ha mort, segons ha confirmat aquest dilluns el seu equip, el Reale Avintia Academy. 

El pilot català estava disputant una carrera de Moto 3 del FIM CEV quan va patir una caiguda. Els altres pilots que conduïen darrere seu no van poder esquivar-lo. Ràpidament va ser atès al mateix circuit i traslladat en helicòpter fins a l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

«Andreas no ha pogut guanyar aquesta carrera»

Pérez després de ser atropellat pels seus companys de carrera, va quedar estirat al terra de la pista, inconscient. Hores després d'ingressar al centre hospitalari, es va confirmar que Andreas estava en estat de mort cerebral. Tràgicament, el jove pilot català no ha pogut superar les greus lesions per la caiguda aquest diumenge al circuit de Montmeló.

A través d'un comunicat, l'equip de Pérez, ha lamentat la mort del noi de 14 anys: «Andreas Pérez va ingressar amb lesions cerebrals molt greus i poc després se li va diagnosticar mort cerebral. Encara que el seu cor va seguir bategant i malgrat molts esforços, finalment els metges no van poder fer gens per salvar la seva vida. Andreas no ha pogut guanyar aquesta carrera».

Paraules de condol cap a la família del jove pilot de Mollet

El pilot de 14 anys nascut a Mollet del Vallès, era un dels grans talents del campionat Mundial Junior de Moto3. Era la seva primera temporada en aquesta competició després d'haver guanyat diferents carreres a l'European Talent Cup.

«Han estat hores molt dures per a tots els membres de l'equip Reale Avintia Academy que des del primer instant han estat acompanyant a la família en aquests moments tan complicats», ha dit l'actual equip d'Andreas, donant el seu condol als familiars.

«Hem perdut un gran pilot, però sobretot una gran persona i el trobarem molt a faltar. L'equip i tots els seus patrocinadors volen transmetre tot el suport del món i molt ànim a la família d'Andreas en aquests moments tan difícils», han conclòs.


Comentaris

envia el comentari