Mor Antonio Ribas, conegut músic del Bages

Era també el jutge de pau de Cardona

Antonio Ribas
Antonio Ribas, al centre de la imatge | Aj. Cardona

El municipi català de Cardona, al Bages, es troba de dol després de la mort d'Antonio Ribas, que havia estat el jutge de pau del municipi els darrers 16 anys. Segons explica el diari Regió 7, Ribas ha mort després d'una llarga malaltia, fet que ha deixat desolat Cardona, ja que l'home era un conegut músic, compositor, director i organista. Tal com han confirmat fonts de l'Ajuntament de Cardona, el funeral serà aquest diumenge a le dotze del migdia. 

Ferran Estruch, alcalde de Cardona, ho explicava al municipi en un comunicat, on tant ell com tots els treballadors del consistori donaven el condol a la família: «Era una personalitat molt rellevant de la societat cardonina. Sempre present en tots els actes i assumint la seva tasca amb la màxima humilitat i sentit de poble».

Antonio Ribas
Antonio Ribas, | Aj. Cardona

 

L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha assegurat que la seva mort és una gran pèrdua: «ha estat una personalitat molt rellevant de Cardona. Un apassionat de la música. Corominès i cardoní d’arrel. Vull agrair-li tots els anys dedicats a la institució de l’Ajuntament que ell tant estimava. Sempre era allà on tocava, sempre a punt. El trobarem molt a faltar». L'horari de vetlla serà des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre a Cardona.

Uns vàndals deixen 22 parquímetres fora de servei a Manresa

La Policia Local de Manresa investiga el sabotatge a 22 parquímetres del centre de la capital del Bages. Segons explica el consistori, la nit del 16 de febrer, uns desconeguts haurien robat la bateria que fa funcionar els aparells, en indrets com la carretera de Vic o el carrer de Barcelona. Malgrat que l'Ajuntament de Manresa, juntament amb l'empresa Eysa, responsable del servei, estan reposant les bateries, no es preveu que sigui fins demà dimarts que totes les màquines tornin a funcionar.

L'Ajuntament ha penjat avisos als expenedors afectats, informant dels parquímetres que tenen més propers per obtenir el tiquet. També recorda que es pot obtenir un tiquet virtual a través de l'aplicació "El Parking" o bé per internet, a la pàgina web www.elparking.com.


Comentaris

envia el comentari