IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor als 24 anys Arnau Segarra, remer del Nàutic Tarragona

L'esportista ha mort a l'edat de 24 anys de manera sobtada

Arnau Segarra remer del Reial Club Nautic de Tarragona
Arnau Segarra, remer del Reial Club Nautic de Tarragona | Twitter

El remer tarragoní Arnau Segarra ha mort a l'edat de 24 anys de manera sobtada. Segarra era un dels principals remers del Reial Club Nàutic Tarragona i reconegut esportista en el món del rem. El jove va guanyar diversos premis amb la Selecció Catalana i Espanyola en l'esport de rem. La seva família estava molt vinculada al Club Nàutic de Tarragona i són de reconegut renom al club i a la ciutat, ja que practiquen l'esport del rem diversos integrants de la família.

Consternació a Tarragona per la mort sobtada d'Arnau Segarra

La mort sobtada d'una persona tan jove, Arnau Segarra, amb tan sols 24 anys, ha consternat el món del rem i la resta de la ciutat de Tarragona. El pare del jove és conegut a la ciutat de Tarragona per ser el director de l'Hotel Urbis de Tarragona i membre de l'Associació d'Hotelers de Tarragona. Diverses entitats de la ciutat, però també d'arreu del país, com ara la Federació de Rem de Catalunya, ha mostrat el seu condol davant la tràgica pèrdua del jove remer Arnau Segarra.

En les hores posteriors a la notícia, doncs, han estat diverses les mostres de condol que s'han anat succeint arreu de la ciutat. L'equip de TarragonaDigital.com se suma a les mostres de condol a la família i amics d'Arnau Segarra en aquests moments tan dolorosos.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari