Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor assassinada d'un tret la 'youtuber' brasilera Isabelly Cristine Santos, de 14 anys

Viatjava amb la seva família quan un cotxe els va interceptar al mig de la carretera i va treure una arma amb què la van disparar
Isabelly Cristine Santos en una imatge a les seves xarxes socials | facebook

 

Una jove de 14 anys ha mort després de rebre un tret mentre viatjava en el cotxe familiar al costat de diversos membres de la seva família. El tràgic succés es va produir el passat dimecres 14 de febrer al mig d'una carretera de l'estat de Paranà, al sud del Brasil. La menor és Isabelly Cristine Santos, una coneguda 'youtuber' brasilera, molt popular al país, que ha arribat als 75 mil subscriptors amb el seu programa 'Isa Top Show'.

  

  

Segons la versió de les autoritats, el tiroteig es va originar arran d'una disputa entre famílies. Pel que sembla, un dels assaltants va treure una arma durant aquests instants i va disparar un tret que va posar fi a la vida d'Isabelly. La jove de 14 anys va ser traslladada ràpidament fins a l'hospital, on tràgicament va perdre la vida.

 

Isabelly Cristine Santos en una imatge a les seves xarxes socials | facebook

 

La versió de la mare és contradictòria

No obstant això, després de la publicació d'aquesta versió dels agents, ha estat la mateixa família qui s'ha afanyat a desmentir els fets. La mare de la 'youtuber' ha assegurat als mitjans brasilers que va ser un cotxe el que els va barrar el pas, i quan van sortir del cotxe per solucionar la baralla, un dels homes va disparar a la seva filla, sense motiu aparent.

Després del terrible succés, la Policia Militar del Brasil ja ha detingut els assassins d'Isabelly Cristine Sants de 14 anys. La seva detenció es va produir tan sols unes hores després de fugir de l'escena del crim. Es tractaria de dos homes, germans, de 26 i 36 anys, segons els mitjans locals.

Comentaris