Mor un bebè de sis mesos en caure dels braços de la seva mare a l'Índia

El petit es va precipitar des d’un primer pis quan la mare va perdre l’equilibri, i no es va poder fer res per salva la vida del bebè

bebe
El bebè que es va precipiar només tenia sis mesos de vida | Cedida
 

La mala sort barrejada amb una mica d’inconsciència han causat un greu accident amb un fatal desenllaç a l’Índia. Els fets van tenir lloc el passat dia 6 durant la celebració d’un casament a Kaylan, Mumbai. La mare del bebè, de 23 anys, era una de les assistents a l’esdeveniment, i va aprofitar l’ocasió per vestir-se ben elegant i calçar-se els tacons més alts que va trobar.

El calçat la va desequilibrar i la festa va acabar en tragèdia

El que no sabia era que aquelles sabates serien la causa per la qual perdria al seu petit de només sis mesos de vida. I és que segons ‘The Sun’, en un moment donat la mare estava pujant al segon pis quan va ensopegar, amb la mala sort que el bebè li va relliscar i va caure per un balcó que tenien just davant.

Encara resulta més sorprenent i tràgic el fet que, quan va tenir lloc l’accident, la família es disposava ja a marxar de l’esdeveniment. Però la successió dels fets va provocar que el seu rumb canviés, i que no tingués un bon final.

Greus lesions a la columna vertebral

I és que malgrat que només es tractava d’un primer pis i que els serveis de policia i mèdics van actuar amb la màxima celeritat possible, no va ser suficient per salvar la vida del petit, que no va ser capaç de superar la gravetat de l’estat amb què es trobava.

Segons els metges, la principal causa del desenllaç va ser les greus lesions que havia patit a la columna vertebral, incurables en casos on els afectats son només bebès. Per la seva banda Vijay Khedekar, inspector de policia encarregat del cas, va declarar que els agents segueixen investigant els fets per mirar d’aclarir exactament què va passar.

Malgrat tot, a aquestes alçades ja no hi ha res que es pugui fer per consolar a la família, que ha hagut de veure com un dia de felicitat i joia s’ha acabat convertint en el pitjor dia de les seves vides.


Comentaris

envia el comentari