ÚLTIMA HORA

⚫ Mor el cantant català Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró

Perd la vida un bebè de tan sols 8 mesos per un error impensable de la seva mare

Els metges no van poder fer res per salvar-li la vida

La mà d'un bebè agafant el dit d'una persona adulta
Una bebè ha mort després de caure-li una olla amb aigua bullint  | Pixabay

Tràgic succés el que ha ocorregut a Colòmbia amb una bebè de vuit mesos com a protagonista. Fa tan sols quatre dies, un terrible accident domèstic propiciat per un descuit de la mare de la petita ha tingut com a conseqüència un fatal desenllaç.

Després de caure-li una olla amb menjar bullint damunt, la menor d'edat ha mort a causa de les greus lesions que van afectar més de la meitat del seu cos.

Una bebè de vuit mesos mor a Colòmbia després de caure-li menjar bullint 

La petita de vuit mesos es trobava en el llit tombada quan un descuit de la seva mare va acabar en un fatal accident domèstic. Vanessa Andreína Gómez Villanueva, d'origen veneçolà, acabava de preparar una suculenta crema d'arròs per a donar-li menjar a la nena.

Com el plat trigava a refredar-se, la dona, de tan sols 25 anys d'edat, va decidir agafar l'olla i posar-la sobre el llit per a accelerar el procés i poder alimentar a la petita famolenca.

En estar en contacte amb la superfície freda del llit, la mare esperava poder refredar la crema ràpidament. No obstant això, un descuit de la dona va acabar amb el contingut de l'olla escampat damunt de la nena. Segons ha assenyalat la mateixa mare de la bebè, la nena es va agafar de la manta, la va estirar i va tirar el contingut calent sobre el seu cos.

La bebè d'origen veneçolà ha mort per greus cremades en tot el seu cos

En observar el tràgic succés, la mare de la petita va cridar ràpidament als serveis d'emergències que, immediatament, van traslladar a la bebè al centre de Salut Bosques de María. 

En el centre de salut li van practicar les primeres atencions mèdiques, però la gravetat que revestien les lesions la van portar a ser ingressada a l'hospital després d'haver estat estabilitzada en aquest primer centre.

D'aquesta manera, la bebè va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Adelita de Char, a Barranquilla, segons ha informat 'Blu Ràdio'. Allí va ser atesa pel personal sanitari, que ha intentat sense èxit salvar la vida de la petita. Desgraciadament, malgrat l'esforç de tot el personal mèdic implicat, la bebè ha mort per la gravetat de les ferides.

Maria Eugenia Quevedo, gestora del centre hospitalari, ha afirmat que la temperatura li va provocar a la petita severes lesions que no va poder superar.

La petita va sofrir greus cremades de segon i tercer grau que van afectar fins al 54% del seu cos, incloent parts tan delicades com la cara i el pit.

«Va arribar amb cremades en el 54% del seu cos i per a una bebè d'aquesta edat era molt complicat», assenyalava la gestora de l'hospital al mateix temps que informava que la menor havia mort en el matí d'aquest dimecres en presentar falls en molts dels seus òrgans.

Commoció en xarxes socials per la defunció d'una bebè de vuit mesos

El fatídic succés ha causat una gran commoció a tot el món, especialment a Llatinoamèrica, pel fet que la família és d'origen veneçolà i el terrible accident va succeir en un domicili situat en el sector Vila Valeria, en Barranquilla (Colòmbia).

A través de xarxes socials han estat molts els usuaris que han enviat les seves condolences a la mare de la bebè, que ha quedat en estat de 'xoc' després del terrible accident que va posar fi a la vida de la seva petita. 

«Que terrible que ocorrin coses com aquestes, pobra mare, suposo que això és una cosa que mai se supera», escrivia un usuari en Twitter. «Les meves condolences per a la família de la petita bebè morta a Colòmbia després de caure-li una olla de menjar bullint, qualsevol descuit pot resultar fatal amb un nen tan petit», afegia un altre usuari.


Comentaris

envia el comentari