URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Mor un bebè de només sis mesos en un incendi a Granada

Els fets s'han produït al punt de les cinc de la tarda i els Bombers han rescatat l'àvia del bebè i dos menors més
Imatge de l'immoble on s'ha produït l'incendi  | Cedida

 

Tragèdia a Granada. Un bebè de sis mesos ha perdut la vida després que s'hagi produït un incendi en un pis d'Albolote, a Granada, on residia. El Servei d'Emergències 112 d'Andalusia ha rebut l'avís del succés al punt de les cinc de la tarda d'aquest divendres, 23 de febrer, però els Bombers no han pogut fer res per rescatar al menut. 

Tot i això, els cossos de seguretat de la localitat andalusa han pogut rescatar l'àvia del bebè i a un parell de menors més. Aquests, de cinc i set anys respectivament, han pogut sortir de l'edifici gràcies a la vital intervenció dels Bombers.

 

Instants després de la tràgica pèrdua del menor, els Bombers han aconseguit apagar les flames i rescatar les altres persones que es trobaven a l'interior del recinte. Els fets, així mateix, s'han produït en un pis del carrer Reina Fabiola de la localitat esmentada. 

 

 

 

Segons han apuntat diversos mitjans locals, els veïns de l'immoble en qüestió han estat els encarregats d'alertar de l'incendi minuts abans de les cinc de la tarda. Aquests, de fet, asseguren haver observat una columna de fum sortint de la casa esmentada i, segons després, ja s'haurien posat en contacte amb els cossos de rescat de la localitat andalusa. 

 

La família ja rep ajuda psicològica 


El Grup d'Intervenció Psicològica d'Emergències ja treballa amb la família. De fet, un grup de treballadors d'aquesta delegació s'han desplaçat minuts després del succés al pis del carrer Reina Fabiola per atendre els membres de la família afectada.

 

Finalment, la resta d'habitatges del bloc esmentat no han patit efectes devastadors. De fet, la policia de la zona ha explicat que l'edifici no ha patit cap mena d'afectació a l'estructura i els veïns podran tornar a les seves cases just quan els cossos policials habilitin la zona.