rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor el bomber català Rafel Arnabat, impulsor del calendari solidari del cos

Les mostres de suport al cos han estat contínues
Rafel Arnabat, amb camisa blau clar i cinturó marró, al centre de la imatge | Bombers Andorra

 

Consternació entre el cos de Bombers de la Generalitat per la mort d’un dels seus membres més carismàtics. Rafel Arnabat, bomber català i un dels impulsors del calendari solidari ‘Bombers amb causa’, ha perdut la vida i, així mateix, ha generat una gran afectació entre els seus companys.

 

«Consternats per la pèrdua d’en Rafel Arnabat, un dels Bombers de Catalunya impulsors del calendari solidari ‘Bombers amb causa’. DEP.», ha piulat el cos català aquest dijous, 1 de febrer, a la seva compta de Twitter.

 

El calendari solidari, la gran iniciativa

És el gran llegat que ha deixat Rafel Arnabat. El bomber, de fet, va ser un els principals motors d’una iniciativa solidària que arriba aquest 2018 a la seva setena edició. Arnabat, en aquest sentit, era peça indispensable del calendari en qüestió —en el qual va col·laborar de principi a fi— i sempre va aportar la seva màxima disponibilitat. 

 

Els guanys del calendari esmentat, d'altra banda, es destinen a la recerca biomèdica maternoinfantils i als projectes socials per a infants en situació vulnerable promoguts per Sant Joan de Déu.

 

 

Les xarxes es bolquen amb en Rafel

Diverses persones i coneguts d’en Rafel han mostrat el seu dol a Twitter i han mostrat el seu condol amb la família. Aquest és el cas, per exemple, dels Bombers d’Andorra. El cos andorrà ha reaccionat a la piulada dels Bombers de la Generalitat amb el següent tweet.

 

 

D’altra banda, l’entitat col·laboradora amb el calendari solidari, ‘Solidaridad SJD’, també ha optat per mostrar el seu suport a qui consideraven «un pilar indispensable» de Bombers amb causa.

 

 

Així mateix, diversos particulars també han volgut agrair a Rafel Arnabat la seva tasca totalment altruista

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris