Mor de càncer després que els metges descartessin la malaltia per ser «molt jove»

Nicole Yarran va perdre la vida després que se li trobessin vuit tumors a l'intestí
Nicole Yarran, amb les seves tres filles | cedida

 

La mare de Nicole Yarran, una jove que va perdre la vida després de patir càncer colorectal, ha volgut compartir la història de la seva filla, qui assegura que va morir com a conseqüència d'una negligència mèdica, després que els doctors descartessin la possibilitat de la malaltia. Segons informa 'Ideal', la víctima havia demanat fer-se proves per descartar la possibilitat, però els especialistes no les van permetre. perquè «era massa jove per patir-lo». 

 

«Si s'haguessin realitzat les proves respectives el 2014, haurien trobat el càncer. L'embaràs va alimentar els tumors», afirma l'àvia de les tres nétes que han quedat orfes, qui va criticar els diagnòstics entregats pels doctors, el qual negaven la possibilitat que Nicole patís càncer, per ser «massa jove per tenir-lo».

Semblava un refredat

Els primers símptomes de la malaltia que van aparèixer en Nicole, van ser que es trobava constantment refredada, a més de trobar restes de sang en els seus excrements. En notar aquesta situació, Nicole es va realitzar les primeres proves mèdiques, on les valoracions dels doctors van determinar que es tractava del 'síndrome d'intestí irritable'.

 

No va ser fins el Nadal del 2015, durant l'embaràs de la seva tercera filla, quan la difunta va requerir una ecografia més exhaustiva, que li definís, amb més precisió, quina era la seva malaltia. En aquell moment, van trobar fins a vuit tumors que havien augmentat fins tenir «el tamany d'una pilota de golf», segons informa la mare de Nicole. 

La duresa del càncer colorectal

Posteriorment, els especialistes van determinar que es tractava de càncer colorectal amb efecte metastàsic, pel que van iniciar el tractament. No obstant això, la contundència dels tumors van acabar costant-li la vida. Abans de la seva mort, a Nicole li van confirmar que no podria veure créixer a les seves filles, pel que li van aconsellar que es despedís d'elles.