Mor el capità del Juvenil CD Campello d'Alacant, Adrián Soler

Fa dos anys, el jove va ser diagnosticat de càncer de pàncrees

Fallece Adrián Soler, el capitán del Juvenil del CD Campello de Alicante.
Mor Adrián Soler, el capità del Juvenil del CD Campello d'Alacant | CD Campello

Tràgic cap de setmana pel futbol espanyol. Després d’una llarga lluita contra el càncer, Adrián Soler ha mort. El jove era el capità del Juvenil del CD El Campello d’Alacant i, segons relaten diversos mitjans locals, fa dos anys li van diagnosticar càncer de pàncrees. Una notícia molt dura, la pitjor de la seva vida, però des d’aleshores sempre ha tingut el suport dels seus i la seva lluita ha estat incansable fins al final.

El jove capità va haver d’allunyar-se dos cops del terreny de joc després de ser diagnosticat. Tanmateix, un cop va passar la primera operació, Adrián va tornar a liderar el seu equip durant la temporada 2017/18, però al desembre del passat 2017, va abandonar novament el futbol per passar de nou pel quiròfan.

El club ha dit adéu a Adrián

Adrián Soler era capità del Juvenil del CD El Campello i tothom el coneixia per ser un lluitador incansable. Per això el club l’ha homenatjat amb unes paraules molt emotives, publicant un comunicat a través del seu compte oficial de Facebook: «Volem mostrar tot el nostre suport a la família d'Adrián Soler després dels últims esdeveniments».

El missatge del club continua i els membres han afirmat: «Adrián, des del primer moment que el vam conèixer, ens va transmetre il·lusió i ens va contagiar el seu somriure. Avui ens ha deixat un dels nostres millors guerrers, no solament parlem de l'esportiu, ja que Soler ens ha demostrat a tots que no s’ha de deixar de lluitar fins al final».

El Club Esportiu El Campello, a més a més també ha volgut lloar la capacitat de superació del jove futbolista i la seva lluita contra el càncer de pàncrees que patia: «Mai va deixar de lluitar contra la seva malaltia i així l’hem de recordar semprecom un gran lluitador». Tots els seus companys de joc, el club i la seva família han patit una gran pèrdua per culpa d’una de les pitjors malalties que existeixen i, sense cap mena de dubte, sempre el duran al cor i han promès dedicar-li tots els seus èxits. Descansa en pau, Capità.


Comentaris

envia el comentari