Mor Carles Feiner, assessor de la Diputació de Barcelona cessat per ERC per insults i amenaces a un càrrec del PPC

Era un membre històric dels Minyons de Terrassa i ha traspassat cinc dies després de ser destituït
Carles Feinar en una imatge d'arxiu | cedida

 

Carles Feiner ha mort aquest dissabte, cinc dies després de ser cessat per ERC del seu càrrec d'assessor tècnic en l'àmbit de comerç de la Diputació de Barcelona per insults i amenaces al membre de la direcció del PPC i fundador de SCC, Juan Arza. Feiner, més conegut com a 'Negre', era un membre històric dels Minyons de Terrassa des dels inicis de la colla. Va ser cap de colla i president en diverses etapes de l'entitat egarenca. Minyons de Terrassa ha enviat un comunicat lamentant la mort de Feiner i diverses formacions han enviat el seu condol a l'entitat terrassenca.

Carles Feiner duia tasques d'assessorament tècnic en l'àmbit de comerç a la Diputació de Barcelona des del gener del 2016. Va ser cessat dilluns, 17 d'abril, per ERC per un missatge que havia escrit divendres en una xarxa social en què s'adreçava al secretari de l'àrea d'Estudis del PPC, Juan Arza amb aquests termes: «El que produeix fàstic és que fills de puta feixistes i 'ejspañiols' com Juan Arza no sàpiguen viure sense tocar els collons al proïsme», indicava. «Quan siguem independents haurem de gestionar aquesta realitat generosament».

 

«El que em demana el cos no és acceptable», prosseguia. Finalment, Feiner feia saber: «Deixo constància pública del tema perquè si algun dia se me'n va la pinça i li arrenco el cap a un d'aquests fills de puta ningú pensi que la cosa és gratuïta. Han fet oposicions a ser hostiats massa vegades...». Davant unes manifestacions «del tot incompatibles amb el projecte polític d'Esquerra», el grup d'ERC a la Diputació va cessar l'assessor «amb efectes immediats». D'altra banda, Feiner va ser cap de colla les temporades 1983, 1984, 1986, 1987, 1988, 1991, 1992, 2005 i 2006 i president dels Minyons de Terrassa les temporades 1996, 1997 i 1998.