rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Mor el casteller i militant d'ERC Jordi Navarro a causa d'una hemorràgia cerebral

Avui tindrà lloc la cerimònia al tanatori de Terrassa per acomiadar al difunt
El casteller i militant d'ERC Jordi Navarro | Twitter (@bernatpicornell)

 

El jove i conegut membre de la colla dels Castellers de Sant Cugat, exminyó de Terrassa i militant d'Esquerra Republicana, Jordi Navarro, va morir la nit del passat dilluns 25 al dimarts 26 de desembre a causa d'una hemorràgia cerebral.

Ha marxat de forma sobtada i ha deixat un gran buit en les persones que l'estimaven, així ho han volgut mostrar a través de les xarxes socials molts dels seus amics i familiars que tant l'apreciaven.

 

Aquest dimecres, 27 de desembre, a partir de les 10.30 hores restarà al tanatori de Terrassa i, més tard, a les 17.00 hores tindrà lloc una cerimònia per acomiadar al difunt.

 

Mencions a les xarxes

Molts han fet referència a la «llibertat del país» per la qual seguiran lluitant, així com va fer ell. D'altra banda, també és recordat pel seu constant somriure i per la seva actitud positiva.

 

A més, els seus estimats han referenciat a les seves dues nenes i han assegurat que cuidaran d'elles. Els comentaris han estat de gran suport a la família de cara als durs moments pels quals estan passant.

 

Jordi es va iniciar al món dels castells amb els Minyons de Terrassa, una colla que es va fundar l'any 1979, la qual també ha volgut mostrar l'estima que li tenen. Així com han fet els Castellers de Sant Cugat, on feia pinya recentment.

 

L'organització política d'ERC a Terrassa també ha recordat al militant que va adherir-se a la formació l'any 2001 i es va convertir en un gran company i amic, amb qui van unir forces dia a dia per «l'alliberament nacional».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris