Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Mor un cavall a la Feria de Sevilla per no menjar res en tot el dia

La Policia Local ha denunciat al propietari per no atendre correctament l'animal
Imatge del cavall defallit davant la multitud a la Feria de Sevilla | Youtube
 

Un cavall ha mort a Sevilla. La tragèdia ha tingut lloc aquest diumenge, 15 d'abril, a la gran Feria andalusa. L'animal, que no havia rebut aliment en tot el dia i que patia enteritis, un còlic estomacal, es va convertir en la nota trista de la prestigiosa celebració, en desplomar-se enmig de la festa.

 

La Policia Local de Sevilla ha estat l'encarregada de denunciar al propietari del quadrúpede, després de donar-se a conèixer que no l'havia alimentat en tot el dia. La malaltia que patia, a més de la falta de nutritius i les altes temperatures registrades han estat els motius de la mort.

Mor un cavall a la Feria de Sevilla

En el vídeo podem veure al cavall tirat a terra, amb dificultats per respirar, mentre que els seus responsables tracten de millorar la seva condició. A les imatges, també s'escolta a persones interessades en la salut de l'animal, que asseguren que «això no és normal».

 

Una usuària de Twitter, voluntària de l'Associació Ajuda Animal i Defensa Natural (Ayadena) ha estat l'encarregada de difondre el contingut, amb l'objectiu de denunciar la situació. La escena ha estat molt criticada pels usuaris de les xarxes socials, que reclamen un millor tracte als animals.

Denuncien el propietari del cavall

Davant el conflicte, el compte d'Emergències Sevilla va voler informar la comunitat sobre la situació. D'aquesta manera, asseguren que «ahir va morir un cavall», del qual van detallar «va venir malalt», a causa de l'«enteritis» que patia. No obstant això, van advertir que «es denunciarà al propietari».

 

D'altra banda, s'ha sol·licitat als propietaris de la resta d'animals que hagin de participar en la Feria de Abril que comprovin si «es troben bé». A més, han aprofitat per alertar que «avui pujaran les temperatures», de manera que és recomanable extremar precaucions per evitar tragèdies com aquesta.