Les ambulàncies del SEM en un servei d'urgència

Mor un ciclista després de ser atropellat per dos vehicles a l'N-260

La víctima va perdre la vida a conseqüència de l'accident

Tràgic accident a les carreteres catalanes. Un ciclista ha mort aquest dijous, 12 d'octubre, després de ser atropellat per un vehicle a l'N-260, a Pedret i Marzà (Alt Empordà).

La víctima estava circulant pel punt quilomètric 27,8 de la via quan va ser atropellat pels dos vehicles. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el primer va fer desequilibrar el ciclista. I el segon, que anava immediatament després del primer, el va acabar atropellant.

A conseqüència dels fets, el ciclista va perdre la vida. Els Mossos d'Esquadra encara estan investigant les causes de l'accident.

El segon vehicle el va atropellar

Un ciclista ha perdut la vida aquest dijous a ser atropellat per dos vehicles. L'accident va tenir lloc a l'N-260, a l'altura de Pedret i Marzà (Alt Empordà).

Els fets van passar després que un primer vehicle desequilibrés el ciclista, mentre que el segon, que circulava just darrere del primer, el va atropellar. Les causes de l'accident, en què el ciclista va perdre la vida, encara s'estan investigant.

Els Mossos van rebre l'avís a les 20.08 h. Arran de l'accident, s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats medicalitzades del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest any ja són 121 persones les que han perdut la vida en accidents a la xarxa viària interurbana catalana, quatre d'ells, ciclistes.