Imatge d'una moto accidentada

Perd la vida un motorista de 28 anys en un accident a Catalunya

Els fets s'han produït entre Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló | La víctima engreixa la llista de 49 morts a les carreteres catalanes aquest any

Dol a Corbera de Llobregat per la mort accidental d’un veí de la localitat. Es tracta d’un jove de 28 anys, que ha mort aquest dimarts arran d’un xoc frontal amb un cotxe mentre conduïa la seva motocicleta.

L’accident s’ha produït quan passaven pocs minuts de les tres de la tarda. Ha estat al punt quilomètric 1 de la carretera comarcal BV-2421, al terme municipal de la Palma de Cervelló, al mateix Baix Llobregat.

La víctima de l’accident ha mort a l’Hospital de Bellvitge

Els Mossos d’Esquadra encara investiguen les causes de l’accident, que ha deixat en estat crític la víctima. Ferida, ha estat traslladada amb un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Bellvitge, on ha mort poc després. 

Arran del sinistre, a la carretera que uneix les localitats de Corbera i la Palma s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra. També s’ha activat una patrulla de la Policia Local de la Palma de Cervelló i dues dotacions dels Bombers.

Gairebé la meitat del total de morts a la carretera s'han produït el maig

Amb aquesta víctima, ja són 49 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. En tan sols els nou dies del mes de juny, ja han mort cinc persones en accidents, dues d’elles conduint motocicletes.

De fet, els registres preocupen, ja que els últims mesos les xifres de morts s’han anat intensificant. Dels 49 traspassos, 17 corresponen al mes de maig, en què va finalitzar l’estat d’alarma i es va ampliar la recuperació de la mobilitat.

Sumats als cinc morts d’aquest inici del juny, quatre d'ells el cap de setmana, s’evidencia que gairebé la meitat de morts s’han produït en poc més d’un mes.