EN DIRECTE

🚨 Tots els talls de carretera a Barcelona i Catalunya

Mor el conegut empresari valencià Juan Lladró

És un dels fundadors de l'empresa porcellànica
Imatge de Juan Lladró | Cedida

 

Un dels fundadors de la companyia valenciana de porcellanes i un dels empresaris més importants d'Espanya, Juan Lladró, ha mort aquest dissabte 16 de desembre als 91 anys, segons fonts pròximes a l'empresa situada a Tavernes Blanques, a l'Horta Nord, actualment en mans del grup PHIIndustrial.

Lladró, un dels fundadors

Lladró va néixer a Almàssera, a València, l'any 1926. Amb 27 anys, l'any 1953, va fundar l'empresa amb els seus dos germans petits. Deu anys més tard, la marca valenciana va iniciar la seva expansió internacional, i des de llavors no ha parat de créixer, obrint filials de les Boutiques Lladró als Estats Units, Canadà, Austràlia, Japó, Hong Kong, Singapur i a països europeus com al regne Unit, Alemanya, Bèlgica o Itàlia. 

 

Una reconeguda marca de porcellana

Des dels 1969, quan es van inaugurar les primeres instal·lacions, la companyia crea totes les seves figures a La Ciutat de la Porcellana, situada a Tavernes Blanques. Amb el pas del temps, i com a conseqüència de la implantació mundial de la marca, els germans Lladró van anar ampliant les instal·lacions fins a aconseguir els 100.000 metres quadrats que té avui dia. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris