rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Mor congelada una nena de només 3 anys després que els seus mestres se l'oblidessin al pati

La nena va estar sotmesa a una temperatura de cinc graus sota zero
Imatge de la petita Zakhra | Cedida

 

Drama a Rússia. Zakhra Rzayeva, una nena petita de només tres anys, va perdre la vida congelada en una guarderia de Moscou després que els seus mestres se l'oblidessin al pati. La menuda, doncs, va haver de suportar temperatures de 5 graus i va acabar perdent la vida. 

 

El cos de la nena, malauradament, va ser trobat totalment gelat darrere d'una gran torre de neu del pati en qüestió. Instants després de veure a la petita, el personal educatiu va trucar al centre d'emergència de la capital russa, però ja era massa tard. 

 

El Comitè de Recerques de Rússia ja s'ha fet càrrec de les investigacions després de certificar que la menor havia perdut la vida a causa de la congelació. 

Els mestres, assenyalats

Els mestres i el personal del centre infantil van ser interrogats per aclarir el tràgic succés. Rizvan Rzayev i Gulnara Shakhadat, els pares de la menuda, no van poder declarar després de mostrar-se consternats per la mort de la petita. 

 

Els mestres, de fet, ja van contraatacar negant que Zakhra es quedés fora i ara, doncs, caldrà la intervenció dels investigadors per determinar què va ocórrer finalment amb la menuda.

 

Zakhra, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Van intentar reanimar a la petita

Els mestres van explicar com van anar els fets. Aquests, de fet, van sortir a jugar a les 11 del matí i una hora després van veure que la menuda havia desaparegut. Tot seguit, van començar a buscar-la i, quina va ser la seva sorpresa quan la van trobar estesa a terra i sense vida.

 

Un amic de la família, així mateix, va dir que la petita s'havia trobat malament abans del succés. «Fa tres dies, la mare de la nena va notar alguna cosa estranya, ja que la seva boca estava inflada», va relatar aquesta mentre deia: «Li agradava anar a la guarderia, però va començar a dir que tenia por d'alguns mestres».

 

Malgrat això, la policia russa ha iniciat les seves recerques sobre el succeït. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris