Mor una dona de 86 anys a la plaça de les Cols de Tarragona

La dona ha perdut la consciència a la plaça de les Cols | Ha estat acompanyada en tot moment per un metge

Sem
Una dona ha mort davant les escales de la catedral de Tarragona | Twitter

Tràgic incident aquest matí davant les escales de la catedral de Tarragona. Una dona d'avançada edat ha perdut la vida després de perdre la consciència a la plaça de les Cols de la ciutat. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat tres dotacions i han realitzat la reanimació cardiopulmonar, la qual ha estat infructuosa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Perd la consciència a la plaça de les Cols

El servei d'emergències ha rebut l'alerta d'una dona que ha perdut la consciència a la plaça de les Cols, davant les escales de la catedral de Tarragona, quan faltaven pocs minuts per a un quart d'onze del matí. L'alerta l'ha donat un metge que estava al carrer, el qual ha estat acompanyant la senyora durant tota l'estona, fins a l'arribada dels serveis d'emergències, segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques. 

En aquest sentit, la dona, de 86 anys, ha estat acompanyada per tot moment per un sanitari i els professionals mèdics li han realitzat la reanimació cardiopulmonar, que ha resultat infructuosa, certificant la mort de la senyora. La dona, amb patologies prèvies, havia rebut l'alta durant el dia d'ahir, divendres 4 d'octubre.


Comentaris

envia el comentari