rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Mor una catalana per una cornada de toro a Jaén

La víctima, de 59 anys, va ser envestida per l'animal quan intentava sortir del recinte taurí
Imatge dels toros de Beas de Segura | Cedida

 

Una dona catalana va morir el passat dimecres, 25 d'abril, en rebre la cornada d'un toro mentre es duien a terme les festes locals de Beas de Segura, Jaén. La víctima, de 59 anys i nascuda a Barcelona, es trobava temporalment a la localitat andalusa i, per la qual cosa, va optar per presenciar ‘els toros ensogaos’, cap de cartell de les festes de la població.

 

El tràgic succés va ocórrer el darrer dia de la festivitat. La Guàrdia Civil, en aquest sentit, va rebre l'alerta que una dona havia sofert una ferida provocada pel brutal atac d'un toro i que, a posteriori, va representar la seva mort.  

 

Nascuda a Barcelona i resident a Girona 

I és que la dona s'hauria desplaçat a Beas de Segura per participar de la festivitat local. Nascuda a Barcelona i resident a Girona, doncs, la catalana hauria mort finalment a la localitat de Jaén, després de patir l'envestida del toro. 

 

 

La dona va morir per la cornada del toro

La Guàrdia Civil ja es troba en plena investigació del succés. Tot i això, són diverses les informacions que circulen i els primers indicis del succés apunten al fet que la dona va optar per sortir de l'espai taurí on se celebrava l'acte.

 

Així mateix, la dona es trobava dirigint-se cap a la barrera de sortida de l'espai, quan el toro va interceptar-la. Segons expliquen, el brau hauria vist el desplaçament de la dona i hauria aprofitat el moment per envestir-la.

 

Finalment, diverses veus han apuntat que la indumentària que duia la víctima a l'hora de la tragèdia no era idònia per l'acte. Per això mateix, la Guàrdia Civil de la localitat considera que aquesta només es trobava presenciant l'acte —com una espectadora més— i que, per tant, no participava activament en aquest.

 

La Guàrdia Civil, doncs, considera que va ser en aquest tram que la dona va recórrer fins a la tanca, quan el toro va aconseguir envestir-la.