Imatge de la C-61.

Mor una conductora en un terrible accident a la C-61

La víctima mortal tenia 45 anys

Nou accident mortal a les carreteres de Catalunya. Una dona de 45 anys va morir el passat dijous, 15 de desembre, a darrera hora després de xocar amb un tractor a la C-61, a Vallgorguina, a la comarca del Vallès Occidental

C. C. P., era veïna de Santa Maria de Palautordera i va morir al quilòmetre 15 de la carretera C-61, en terme municipal de Vallgorguina (Vallès Oriental), segons va explicar el Servei Català de Trànsit (SCT). 

La dona viatjava sola al vehicle

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre cap a dos quarts de cinc i les causes de la col·lisió estan sota investigació. La dona viatjava sola al vehicle. Tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i tres unitats i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van actuar a l'indret. 

Quant a l'afectació viària, va caldre tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa. Així mateix, i hores després del sinistre mortal a causa del xoc entre un vehicle i un tractor, la C-61 es va poder reobrir amb normalitat. 

Segons dades de l'SCT, que puntualitza que són provisionals, 153 persones han perdut la vida en el que va d'any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Trànsit, Mossos i policies locals, contra els accidents

Els Servei Català de Trànsit, els Mossos i les policies locals han impulsat una campanya per reduir els accidents de trànsit a causa del consum d'alcohol i drogues. 

L'objectiu és combatre la conducció sota els efectes d'aquestes substàncies a carreters i zones urbanes. La iniciativa arrenca aquest dijous i s'allargarà fins el 23 de desembre, coincidint amb els dies previs a les festes de Nadal i els dinars i sopars d'empresa habituals en aquestes dates. 

Es desplegaran controls policials aleatoris i que es faran en qualsevol moment del dia pel conjunt del territori. Segons el SCT entre el 30% i 40% dels conductors morts en sinistres cada any havien consumit alcohol o drogues. Per aquest motiu, ha advertit que l'única taxa segura és 0,0%.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp