Mor d'un infart després de ser mare de bessons i haver superat dos càncers

Jamie Snider, una estudiant de 30 anys, sempre tenia un somriure dibuixat als llavis per als seus amics, per animar-los

Jamie va morir després de ser mare de bessons. | BBC

«Déu sempre ha estat al meu costat. Totes les seves oracions i l'amor m'han mantingut en vida, també. Em desitja sort. Li dono gràcies per mantenir-me positiva durant aquesta època tan difícil». Aquest va ser l'últim missatge de Jamie Snider, una jove de 30 anys que va morir fa uns dies d'un infart just després d'haver estat mare de bessons i havent superat ja dos càncers.

L'estudiant sempre tenia un somriure dibuixat als llavis, per animar els seus amics, quan era ella qui a la seva edat havia estat capaç de superar dos càncers. Una d'aquestes imatges que reflectien la personalitat de Jamie és la que acaba d'ensenyar la BBC. Una jove víctima del càncer, però amb el somriure de l'esperança a la cara, amb l'alegria d'un embaràs.

Snider va compartir el seu somriure amb les seves dues filles, Aubrey i Maddy, fins i tot mentre lluitava per mantenir-se saludable durant els últims mesos. El càncer ja l'havia copejat una vegada, havia perdut un ovari en el procés i s'havia quedat embarassada de bessons per sorpresa i que ho va viure amb gran alegria. Però el càncer va tornar.  Tot i així, va rebre un tractament intensiu al Centre Mèdic de Stanford durant l'embaràs, incloent-hi la quimioteràpia, i va tornar a vèncer el càncer.

Jamie sempre tenia un somriure als llavis. | BBC

 

Un dia després de la publicació, el seu cor va fallar i va morir. Poc abans, va ser capaç de donar a llum. «El que ens tranquil·litza és que va tenir la possibilitat de veure les seves criatures i estar amb ells una estona», va dir Campanile, amiga de Jamie.


Comentaris

envia el comentari