Mor el magnat de Marbella Adnan Khashoggi, amic del rei Joan Carles

Khashoggi, d'origen saudita, ha mort als 81 anys | Va construir la seva immensa fortuna durant els anys 70 i 80 com a mediador en la venda d'armament

Adnan Khashoggi en una imatge d'arxiu. | Cedida

Adnan Khashoggi, magnat saudita establert a Marbella i gran amic del rei emèrit Joan Carles, ha mort als 81 anys a l'hospital St. Thomas de Londres després de sofrir un vessament cerebral l'any passat que el va lligar a una cadira de rodes fins al dia d'avui. L'amo de la coneguda finca Al Baraka, del iot Nabila i artífex de les aixetes d'or, no ha pogut evitar la mort en aquesta ocasió, després de superar els infarts que havia patit en ocasions anteriors.

Segons explica 'Vanitatis', encara ara parlar de Khashoggi al cor de la Costa del Sol són paraules majors. Va construir la seva immensa fortuna durant els anys 70 i 80 com a mediador en la venda d'armament. El que estava en la seva llista, posseïa un rang superior al de cap d'Estat. Ningú de l'època oblida el iot Nabila, el més gran del món en aquells moments, ancorat a Port Banús, i que es va utilitzar en una de les pel·lícules de James Bond. Ara, els diners queden enrere i aquella època de Marbella, també.


Comentaris

envia el comentari