Imatge d'arxiu d'un ancià.

Mor de manera tràgica en un contenidor quan intentava reciclar bé la brossa

La seva filla ha declarat: «Ell i el meu nebot voldrien que seguim endavant»

L'ancià que va morir a Vicálvaro (Madrid) en caure en un contenidor, era l'avi de Víctor, un jove que va morir el passat mes de setembre després que un home begut xoqués contra ell frontalment quan anava pel carril contrari.

José María, havia baixat a tirar la brossa una estona abans i havia tornat a casa. A l'arribar,  li va comentar a la seva dona que creia que s'havia confós i que havia tirat la brossa en un contenidor equivocat.

Segons ha explicat 'Ya es Mediodia'  la dona li va dir que no es preocupés i que anessin a dormir. José María però, no es va quedar tranquil i va voler anar a corregir el seu error. Quan es va incorporar per intentar agafar les coses de dins del contenidor, l'home va caure a l'interior i es va quedar amb les cames penjant. De l'ensurt José María va patir un infart que va posar fi amb la seva vida.

«Ell i el meu nebot voldrien que seguim endavant, i així ho farem»

La filla de José María i tieta de Víctor, ha declarat al mitjà citat que «les desgràcies mai venen soles. El meu pare era un home gran, però no estava malalt. Va morir un dia abans de complir els 80 anys... Ell i el meu nebot voldrien que seguim endavant, i així ho farem».

 

També et pot interessar...