IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor enterrada viva una jove embarassada de 14 anys a les mans de la seva parella de 16

El succés ha commocionat l'Argentina

Imatge de l'adolescent | Cedida

 

Aquest cas ha commocionat l'Argentina i ha provocat tot un moviment a les xarxes amb l'etiqueta #NiUnaMenos. Chiara Páez va ser una víctima més de la violència masclista que va acabar amb la seva curta vida, ja que només tenia 14 anys. El malson va començar quan va desaparèixer un migdia quan suposadament havia de ser al col·legi.

Imatge de la família | Cedida

 

Així doncs, la policia la va començar a buscar amb l'ajuda dels gossos de rastreig i, fins i tot, els veïns es van unir a la cerca. Finalment, després de tres dies van trobar el seu cos enterrat al jardí dels avis de la seva parella, Manuel Mansilla. Per si no fos prou terrible, van trobar en el seu cadàver —que havia estat desfigurat i colpejat— un nadó. Estava en la vuitena setmana d'embaràs i Mansilla va confessar dos mesos després que la va obligar a avortar. Havia estat enterrada viva i en el seu cos també van trobar fàrmacs com l'Ozaprotst, usat per avortar.

«Era bastant corpulenta: mesurava 1,70 centrímetres i pesava una 70 quilos. És impossible que ell [Manuel] hagi fet això sol. Els seus pares també són uns assassins i van ser interrogats per la policia», va assegurar el pare. El noi de 16 anys va ser condemnat i dos avis, el seu padrastre i la seva mare també van ser imputats.


Comentaris

envia el comentari