Primer pla de Juan Ramón Levia.

Mor l'estimat periodista Juan Ramón Levia: tenia només 48 anys

Juanra, com se'l coneixia, ha mort avui a causa d'un càncer

Juan Ramón Levia, més conegut com Juanra, és el nom del periodista que, malauradament, ha mort avui als 48 anys a causa d'un càncer.

La seva professionalitat i la seva simpatia el van convertir en un referent per als seus companys i en una persona molt estimada. Per això, les xarxes, després d'aquesta pèrdua tan gran pel món del periodisme, s'han omplert de missatges de condol i de dolor.

Juan Ramón Levia, un periodista molt estimat per tothom

A La Roda (Albacete) és on va néixer Juanra, que aviat va sentir passió pel món de la comunicació. Per aquest motiu, va decidir estudiar Periodisme a Madrid. I, després d'aquesta formació, va començar a treballar com a redactor a Radio Televisión Surco.

Tot i això, la seva gran oportunitat laboral va arribar el 2001, quan va entrar a treballar a Castilla-la Mancha Media. Allí ha estat fins ara exercint com a integrant de la delegació de Puertollano per a la televisió d'aquest. Això sí, també va estar presentant i dirigint els informatius del cap de setmana a l'àrea de ràdio.

Imatge de Juan Ramón Levia.
El periodisme era la gran passió de Juan Ramón Levia | Twitter: @M_A_VALVERDE

La seva tasca la va compaginar en tot moment amb la seva vida al costat dels seus dos fills i de Graci, la seva dona, que també és periodista. I juntament amb ells ha estat fins als últims moments de morir a causa d'un càncer. Aquesta malaltia se la van diagnosticar fa pocs mesos.

El seu funeral s'oficiarà demà dimecres, 25 de maig, a partir de les 10.30 hores, a l'església de Nuestra Señora de la Asunción de Puertollano.

Les xarxes s'omplen de missatges de condol per la mort del periodista

La família del periodista està destrossada per la seva pèrdua, però també els seus companys de feina. I així s'ha demostrat amb la foto que ha penjat el mitjà on treballava des de feia 21 anys.

Aquesta publicació d'Instagram és una foto d'ell, acompanyat d'un missatge. «Se n'ha anat un gran periodista, també un bon amic i una gran persona. Va ser des de sempre un apassionat de la ràdio, va conduir els informatius dels caps de setmana de Radio Castilla-La Mancha».

«En tot moment va defensar el periodisme de qualitat, estant sempre present al lloc dels fets. Des de CMM volem enviar una gran abraçada a familiars i amics. Mai t'oblidarem, fins aviat, company».

En aquesta publicació hi ha, entre molts altres, el missatge de Cristina Medina, la seva amiga i col·lega. Les seves paraules en xarxes han estat aquestes: «avui és un dia molt trist. Te n'has anat molt ràpid i deixes un buit molt gran».

«Recordo molts moments compartits a Puertollano, on tothom t'estimava i aprecia. Em fa mal l'ànima. Fins aviat, Juanra».

Fins i tot, el president de la comunitat, Emiliano García-Page, ha lamentat la seva mort: «tot el meu suport i afecte a la família i companys de Juan Ramón, gran professional del periodisme a CMM i molt estimat per tots. Descansa en pau».

Imatge de Juan Ramón Levia.
Les xarxes socials s'omplen de missatges de condol per la pèrdua de Juanra | Twitter: @IUPUERTOLLANO

Altres polítics s'han sumat a donar el condol i aquest ha estat el cas de Paco Núñez, president del PP d'aquesta comunitat. «Molt afligit per la mort d'aquest periodista de la televisió pública regional que sempre que visitàvem la comarca de Puertollano ens regalava la seva bona feina, la seva professionalitat i un somriure. El meu condol a família, a amics i a tota la plantilla de CMM».