Imatge de diverses ambulàncies i vehicles de Bombers durant una actuació

Mor en un estrany incendi a casa seva a l'Hospitalet: no es va moure del llit

El cadàver ha aparegut calcinat i estès al llit i s'apunta a un foc accidental

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home en un incendi al seu pis del carrer París del barri de Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat, a la comarca del Barcelonès.

Segons El Caso, el cadàver no presenta símptomes de criminalitat i s'investiga com una mort accidental. 

Els fets han tingut lloc diumenge al vespre i la policia treballa ara per aclarir l'origen del foc, que hauria estat accidental. 

Quan els agents van accedir al domicili van trobar el cadàver estès al llit i en molt mal estat, el que dificulta la seva identificació. Segons l'ACN, però, l'adreça correspondria a la d'un home de 59 anys.

Una dona de Matadepera, morta en circumstàncies similars

Va ser durant la matinada de diumenge, 18 de desembre. Una dona va morir durant la matinada de diumenge a causa d'un incendi que es va declarar a la residència Sagrada Família de Matadepera (Vallès Occidental). 

Els Bombers van ser alertats cap a les tres de la matinada d'un incendi en una habitació del centre, ubicat al passeig Àngel Guimerà. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre un total de 14 persones pel foc, de les quals 10 residents per inhalació de fum: 8 lleus i 2 de poca gravetat, que van ser traslladats un al Consorci de Terrassa i l'altre a la Mútua de Terrassa. També es va atendre una treballadora, un policia local per inhalació de fum, i un bomber per una contusió lleu. El foc ja està extingit.

L'Ajuntament s'ha posat a disposició del centre i ha decretat un dia de dol. L'avís del foc s'ha rebut a les 03.02 hores a la residència Sagrada Família, al número 57 del carrer d'Àngel Guimerà de Matadepera.

El foc es concentrava en una habitació de la segona planta del centre d'ús assistencial, de planta baixa i dues plantes amb diverses habitacions. Els Bombers han localitzat el cos sense vida d'una dona i han confinat vuit residents, que han pogut ser evacuats després que finalitzessin les tasques de ventilació. 

A les 03.26 hores l'incendi s'ha donat per controlat i a les 05.04 hores s'ha finalitzat l'evacuació de totes les persones i residents. El SEM ha muntat una àrea sanitària per poder valorar totes les persones residents a mesura que eren evacuades.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp