Mor María José Alcón, exregidora del PP valencià

Segons les primeres informacions, s'hauria precipitat des d'un tercer o quart pis | Alcón va confessar al seu fill la «corrupció total» del Partit Popular valencià

María José Alcón, exconcejala del PP en la ciudad de Valencia

María José Alcón, exregidora del PP valencià | Catalunya Diari 

María José Alcón, que va ser regidora del PP a l'Ajuntament de València i que estava imputada en el cas Taula sobre blanqueig de capital i presumpte finançament irregular, ha mort en precipitar-se des de la balconada de la seva segona residència, a Callosa d'en Sarrià, en la província d'Alacant.

  

  

Fonts coneixedores dels fets han informat que el succés s'hauria produït durant el matí d'aquest dissabte en una residència de Callosa d'en Sarrià, d'on és natural Alfonso Grau, el seu actual marit i que va ser vicealcalde de València durant el mandat de Rita Barberá.

María José Alcón va reconèixer la «corrupció total» del PP

María José Alcón va arribar a reconèixer, en una conversa telefònica amb el seu fill, les quantitats que havia rebut i el finançament il·legal del partit a València. En alguna ocasió fins i tot va parlar de «corrupció total» dins del partit.

  

  

Segons informava el diari 'El Mundo', la conversa va ser gravada i incorporada a la instrucció del cas Taula, i ha funcionat com a base per a les investigacions que van provocar la imputació de gairebé tot l'equip de govern de Rita Barberá.

Alfonso Grau va trobar el cadàver en tornar a casa  

Segons ha pogut saber Catalunya Diari, el matrimoni estava passant el cap de setmana en la seva segona residència. Aquest matí, el seu marit Alfonso Grau va abandonar el domicili per a anar a passejar amb un amic del poble i comprar a un supermercat, i en tornar a casa es va trobar amb el cadàver de la seva dona. 


La recerca apunta al fet que l'exregidora s'hauria llençat des d'un tercer o quart pis, encara que la Guàrdia Civil encara no ha volgut donar més detalls perquè es troba investigant el succeït. Els veïns del matrimoni han declarat sentir un fort cop aquest matí. 

Problemes psicològics

María José Alcón va reconèixer davant el jutjat d'Instrucció número 18 de València, durant la declaració pel cas Taula, que patia problemes psicològics greus. De fet, l'exregidora del PP va confessar haver patit un accident domèstic, una caiguda per les escales de la seua casa que li va provocar «politraumatisme, amb esclat de vèrtebres, trencament de costelles, estèrnum i base del crani occipital dret».

Aquest accident, segons ella mateixa va explicar davant el jutjat, li va provocar seqüeles que van afectar la seva memòria.


Comentaris

envia el comentari