Una de les finestres laterals de l'Hotel Coronado, on s'ha declarat un incendi que ha deixat diverses persones ferides

Trist final: Mor el ferit crític en l'incendi d'un hotel a Barcelona

L'home, de mitjana edat, no ha pogut superar les cremades que va patir a causa de les flames

El ferit crític en l'incendi de l'Hotel Coronado, al barri del Poble-sec de Barcelona, ha mort a l'Hospital Clínic després de no poder superar les ferides que va patir a causa de les flames, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. La víctima mortal de l'incendi, un home de mitjana edat, va ser rescatat pels Bombers de la Generalitat en una de les habitacions de la tercera planta de l'establiment.

L'home va patir cremades a tot el cos i una intoxicació greu per fum i va ser traslladat a l'Hospital Clínic de la capital catalana, on ha perdut la vida després de no haver pogut superar les ferides. La víctima mortal és un dels nou ferits que va provocar el foc a l'Hotel Coronado de Barcelona aquest dissabte al migdia.

Altres dos ferits en estat greu

L'incendi va tenir lloc poc després del migdia d'aquest dissabte a l'Hotel Coronado de Barcelona. Les flames van començar en una habitació de la tercera planta de l'edifici, que va quedar calcinada, afectant també el passadís d'aquesta planta, que va quedar totalment inutilitzada a causa del foc. L'incident va deixar altres vuit ferits, a banda de la víctima mortal.

En aquest sentit, quatre van ser donats d'alta al lloc dels fets, altres dos van resultats ferits greus —un home i una dona que estan ingressats a l'Hospital Vall d'Hebron— i dos més, ferits menys greus. Alguns dels ferits ho van ser per inhalació de fum, mentre que altres van patir ferides després de llençar-se per la finestra per fugir de les flames.

Incendi en una barraca al Poble Nou del Delta, a Amposta

D'altra banda, un incendi ha cremat la teulada de canyís d'una barraca al Poble Nou del Delta, al terme municipal d'Amposta. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat cinc dotacions al lloc dels fets.

Segons el cos d'emergències, l'avís s'ha rebut pocs minuts després de la mitjanit i ha quedat extingit a les 4.27 hores. En aquest sentit, els Bombers han explicat que no s'ha produït cap víctima a causa de les flames.