rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Sant Jordi amb el paraigües a la mà, però no plourà tot el dia

Mor un finalista de l'edició britànica de ‘MasterChef’ a la marató de Londres

El finalista del programa va morir mentre corria la marató de la capital britànica
Matt Campbell, a 'MasterChef' | Cedida

 

Tragèdia a Anglaterra. La marató de Londres del passat diumenge, 22 d'abril, es va veure marcada per la mort sobtada de Matt Campbell, un dels finalistes de l'edició britànica de ‘MasterChef’.

 

L'home, en aquest sentit, va perdre la vida als 29 anys en patir un col·lapse durant la marató i després que els serveis mèdics no poguéssin fer res per salvar-li la vida. 

Consternació a Anglaterra per la mort del finalista de ‘MasterChef’

El conegut xef, finalment, va acabar morint hores més tard en un hospital de la capital britànica. Després de la tragèdia, l'organització de la cursa va donar a conèixer la seva consternació explicant: «En Matt va ser un conegut xef gràcies a la seva gastronomia nutricional i a les seves idees futuristes. El jove es trobava corrent per la fundació caritativa per als joves The Brathay Trust i en memòria del seu pare, Martin, qui va morir l'estiu de 2016».

 

La nota, així mateix, prosseguia relatant que «la família d'en Matt ja s'ha acomiadat del seu fill i germà, al qual se'l podia definir com un entusiasta de la marató, ja que havia arribat a completar la Marató de Manchester en menys de tres hores».

 

Finalment, l'organització de la coneguda prova ha clos la seva publicació expressant «les seves més sinceres condolences a la família d'en Matt i als seus amics».

L'elevada temperatura podria haver perjudicat Campbell

Als 29 anys, Campbell tenia una prometedora carrera professional per davant. La notícia de la seva mort, però, va consternar un país sencer que ara no para de fer-se preguntes. 

 

Un dels fets evidents, en aquest sentit, són les elevades temperatures que es van registrar el diumenge passat. Les temperatures van aconseguir els 24 graus —quelcom complicat a Londres i més tractant-se d'aquesta època de l'any— i això podria haver perjudicat el xef.

 

L'any 2007, i amb una temperatura de 22,2 graus, un altre corredor va morir també a causa d'un col·lapse. Crida l'atenció, finalment, que mateix any van ser ateses més de 5.000 persones i 73 van ser hospitalitzades.