URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Mor la fundadora del blog 'La vie est belle', Sonia Rubiera García

Ha mort a Gijón amb només 45 anys
Imatge de Sonia Rubiera García. | El Comercio

 

La fundadora del blog de tendències 'La vie est belle', Sonia Rubiera Garcia, moria aquest passat dissabte, 17 de febrer, de forma sobtada amb només 45 anys, deixant desolats a tots els seus familiars i innombrables amics i companys que la veien com una dona inspiradora i simpàtica, que sempre era feliç i ho transmetia als altres. Sonia estava casada amb Ignacio Felgueroso, amb el qual tenia un fill. 

 

A més de ser la fundadora de 'La vie est belle', Rubiera també va ser, al costat de la seva cunyada Ángela Felgueroso, la creadora de l'empresa de comunicació LVB. Tanmateix, era la responsable financera de l'empresa Intercargo. 

Molt estimada pels seus

Una de les seves millors amigues li ha dedicat unes emotives paraules a la víctima, la qual era molt estimada per tots: «Em costa acomiadar-me de tu i això que estaves tan lluny. Juntes acomiadàvem amors, però el nostre es quedava. Fins que un dia se'n va anar. Vam creure que era invencible, però ens equivoquem», ha escrit a la seva memòria. 

 

«Coses de la vida. La vida és desordenada, com aquest post. I fotuda, com les teràpies sense poders. [...] Bon viatge, 'pibón'. Segueix conquistant ànimes allà a dalt i Déu guardi als teus nois a la terra. Fins sempre, la meva amiga de l'ànima. Perquè la guitarra meva plora quan diu adéu», és un dels missatges dedicats a Sonia. 

 

L'últim adeu a Sonia

Aquest passat dilluns 19 de febrer, els seus familiars, amics i coneguts van donar l'últim adéu a Sonia Rubiera. La cerimònia es va celebrar a l'església de Somió, a Gijón i van ser molts els que van voler estar al seu costat en el seu últim comiat: nombrosos amics, companys de feina, amics del seu marit, i fins i tot els pares als quals va conèixer al pati del col·legi del seu fill Nicolás.

 

El rector de Sant Julián Luis Muira va ser l'encarregat de celebrar la missa fúnebre al costat del rector del Cor de María, els quals van intentar oferir consol i comprensió davant aquesta mort tan sobtada, que «pot semblar inexplicable i arribar a enfadar-nos amb Déu, però ho acabarem comprenent».