TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Mor el futbolista infantil de l'Alzira, Nacho Barberà, durant un partit

El noi de 15 anys estava jugant un partit aquest dissabte 3 de febrer quan, suposadament, va patir de forma «sobtada» algun tipus de problema cardíac
Imatge del futbolista Nacho Barberà | Twitter / @UDAlzira

 

Al voltant de les 21.30 d'aquest dissabte 3 de febrer, el futbol va rebre una tràgica notícia. El jugador Nacho Barberà, de l'equip de futbol base del UD Alzira, va morir mentre estava disputant un partit contra l'Ontinyent. El menor estava jugant al camp de joc, quan, per causes que encara es desconeixen, va morir de forma «sobtada».

 

Així mateix, tal com apunta 'El Español', Barberà hauria patit algun tipus de problema cardíac durant el partit que va provocar la seva mort. Després d'aquesta inesperada notícia, el poble valencià d'Alzira ha quedat consternat per la mort del futbolista infantil, el qual només tenia 15 anys, i jugava a la categoria de 13-14 anys.

 

La notícia de la defunció del Nacho Berberà va ser notificada pel mateix club UD Alzira a través d'una publicació a Twitter. «La UD Alzira està de dol. Aquesta tarda ha mort durant un partit a Ontinyent el seu futbolista Nacho Barberà. D.E.P. Queden suspesos tots els partits dels equips del futbol base, tant a casa com de visitants», anunciaven junt la imatge del menor.

 

Cal destacar que justament fa un any, un company de Barberà de l'Alzira també va perdre la vida mentre jugava un partit de futbol amb els seus amics en la localitat veïna de Llaurí, a Valencià.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris