ARA MATEIX

🔴 Jordi Cuixart surt de la presó de Lledoners

Mor una dona a Galícia en explotar una olla exprés mentre cuinava

La Guàrdia Civil ja s'ha fet càrrec de la investigació i el succés ha tingut lloc al punt de les 12:00 hores
Una ambulància, en arxiu | Cedida

 

Tragèdia a Galícia. Una dona de 66 anys ha mort aquest dilluns després que hagi explotat una olla exprés mentre cuinava a la seva residència de Melide, a La Corunya. Segons apunten, així mateix, un familiar de la víctima hauria alertat els serveis d'emergència sobre les 12:00 del migdia assegurant que havia rebut una trucada del seu cunyat on l'alertaven de l'esclat d'una bombona a casa la dona. 

 

La Guàrdia Civil ja s'ha fet càrrec de la investigació i ara mateix no es descarta cap hipòtesi. Fins al moment, però, es desconeixen les causes que han provocat la deflagració i, per això mateix, ara la benemèrita ja investiga el succés. 

 

La Guàrdia Civil ja investiga el succés

Són moltes les especulacions, tot i que és cert que cap d'aquestes és encara determinant. En un primer moment, segons avançen mitjans locals de la zona, es creia que l'accident podria haver estat una causa directa de l'explosió d'una bombona de butà. Tot i això, els bombers han descartat aquesta via enb arribar a l'edifici on s'havia produït la tragèdia.

 

Aquests, de fet, han determinat que la causa directa de l'explosió era l'olla exprés. Cal destacar, així mateix, que fins al lloc dels fets s'hi han trasllat els Bombers de Arzúa, Protecció Civil, Policia Local i la Guàrdia Civil.

 

A causa de la gravetat del succés, també s'ha mobilitzat un helicòpter del 061 espanyol, tot i que els serveis d'emergència que s'han personat fins al punt del succés només ha pogut confirmar la defunció de la dona de 66 anys.