YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tragèdia a Idiada: un home es treu la vida al circuit d'homologació

UGT FICA de Catalunya ha denunciat els fets en un comunicat

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM
L'home ha perdut la vida aquest dimarts, 22 de desembre   | TarragonaDigital

Tragèdia al circuit d'homologació i certificació de vehicles a Idiada, una de les grans empreses automobilístiques ubicada a la Bisbal del Penedès. Segons ha denunciat UGT FICA de Catalunya en un comunicat, un treballador hauria perdut la vida mentre feia la seva feina en aquest punt. El sindicat ha volgut traslladar el seu condol a «familiars, amistats i companys i companyes de la víctima» i s'han posat a disposició de la família del difunt «per fer les actuacions que considerin oportunes per esclarir els fets que han originat aquest accident mortal».

Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la matinada, abans del canvi de torn, i segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, el treballador hauria decidit treure's la vida i no es tractaria d'un accident laboral.

Els treballadors s'han mantingut durant hores a les instal·lacions d'Idiada «per rebre la informació que permeti esclarir els fets, que s'estan investigant per part de les autoritats competents» ha afegit el sindicat. UGT FICA també ha carregat durament contra l'empresa assegurant que és «inacceptable que es continuïn produint accidents d'aquesta gravetat. És inadmisible que hi hagi treballadors i treballadores que no tornin a casa seva perquè perden la vida al lloc de feina».

Des del sindicat asseguren que «fa molt temps que denunciem que les condicions i les càrregues de feina del centre de treball d'Idiada són molt elevades, i que les mesures de seguretat i protecció dels treballadors es poden millorar». També han recordat que Idiada és una empresa participada per la Generalitat i que «no és socialment responsable amb els seus treballadors i treballadores».


Comentaris

envia el comentari