Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Mor un home que collia pinyes per un tret accidental al Vallès

Segons apunten les primeres informacions, els fets han tingut lloc durant una batuda de senglars en aquesta localitat del Vallès Oriental

Un home ha mort aquest dissabte al matí després de rebre el tret accidental d'un caçador que participava en una batuda de senglars autoritzada a Santa Maria de Martorelles, a la comarca del Vallès Oriental

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han passat cap a les 11 del matí en una zona muntanyosa pròxima a la Font Sunyera i l'autor del tret ha estat detingut per homicidi imprudent.  L'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles ha informat que «la víctima no és del poble» i ha demanat que «ningú s'apropi a la zona» perquè hi estan treballant els serveis d'emergència.

Els Mossos han detingut un home per homicidi imprudent

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Mollet del Vallès de la Regió Policial Metropolitana Nord, han detingut avui a un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d’homicidi imprudent per provocar la mort d'un home a Santa Maria de Martorelles. 

Els agents de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Mollet del Vallès, primera patrulla en arribar, han pogut comprovar els fets. Un grup de persones que estaven recollint pinyes estaven ja finalitzant per marxar quan ha arribat un grup de caçadors i han coincidit a la zona.

Semblaria que un dels caçadors ha disparat a uns matolls que es movien i ha impactat contra un home que estava recollint els seus estris. El grup de caçadors han alertat immediatament als Sistema d’Emergències Mèdiques que s’ha desplaçat al lloc.

Agents de la Unitat d’Investigació han realitzat les diligències d’investigació corresponents, la inspecció ocular i s’ha comissat l’arma tipus escopeta. Els caçadors havien notificat la batuda, tot i així, els Agents Rurals han pres declaració al cap de la colla i han aixecat una acta.

Detenen el conductor d'una furgoneta després d'un accident que ha acabat amb la vida d'un ciclista

El conductor d'una furgoneta ha estat detingut després de veure's implicat en un accident de trànsit que s'ha saldat amb la mort d'un ciclista de 37 anys i veí de Figueres. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de nou del matí d'aquest dissabte a la carretera C-260, concretament a l'altura de Castelló d'Empúries, a la comarca del baix Empordà.