Mor un home cornejat per un bou en unes festes a Castelló

Es tracta de la segona persona que perd la vida en circumstàncies semblants a la zona

Bous en l'Alcora 2019
Un moment del 'bou al carrer' este dissabte en l'Alcora | Salomé Pradas

Este dissabte de vesprada cap a les 20.00 hores, la capital de l'Alcalatén s'ha vestit de dol. Un home, veí de la Vall d'Uixó, ha mort a causa de les cornades i trompades en el cap que li ha pegat un bou en les festes del Crist de l'Alcora. Després de l'accident, l'Ajuntament ha suspés el bou embolat de la nit i la resta d'actes en la Pista Jardí.

Este dissabte, en el marc de les festes taurines que fa una setmana que se celebren en l'Alcora, s'ha produït un accident terrible. Un veí de la Vall d'Uixó, de 52 anys, ha sigut enganxat per un bou mentres estava entre els barrots del cadafal el carrer de Loreto. Segons pareix, tal com ha informat 'Levante', la víctima es va despistar en un moment donat i, en passar el bou, el va enganxar.

El valler, que respon a les sigles A. E. L., va patir cornades en la cuixa –que li van afectar a la femoral, amb la consegüent pèrdua de sang– i colp molt fort al cap. Ràpidament, la víctima va ser portada a l'Hospital General de Castelló per a operar-lo, però les ferides, de molta gravetat, li van provocar la mort sense remei.

L'Ajuntament ha expressat el seu condol als familiars de la víctima

Després d'este accident terrible, l'Ajuntament de l'Alcora va expressar el seu condol als familiars de la víctima i, a més, va suspendre el bou embolat del dissabte de nit i els actes del diumenge.

És la quarta víctima mortal d'enguany, després dels dos jóvens morts en el Pinós (el Vinalopó Mitjà) i en Xilxes (en la Plana Baixa), de 26 i 19 anys, respectivament, i de l'home mort en el 'torico en corda' de Xiva este agost. Es dona la circumstància, a més, que el jove mort en Xilxes era també veí de la Vall d'Uixó. A estes tres morts d'enguany, cal sumar el número de ferits que es produïxen freqüentment, com l'home ferit greu per un bou en les festes de Vistabella, la setmana passada.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari