Detall d'una motoserra tallant un arbre

Mor un home a Elx després de tallar-se el cap amb una motoserra

Va perdre el control de la màquina, que li va causar la mort

Una autèntica tragèdia la que es va viure dissabte, 28 de maig, a Elx. Concretament, a la pedania de La Foia, on van ocórrer els fets.

I és que un treballador de 49 anys va perdre la vida després de tallar-se el coll amb una serra mecànica que ell mateix manipulava. La notícia ha deixat tothom consternat.

No obstant això, encara falten molts caps per lligar. La policia ha obert una investigació per a esbrinar tots els detalls que van propiciar la mort d'aquest home.

Pla detall d'una motoserra
L'home va perdre el control de la motoserra, que li va acabar tallant el cap | Pixabay

 

Va tenir molt mala sort

Tal com detallen a 'Información', el treballador estava tallant llenya amb una motoserra. Un company seu, que malauradament va presenciar l'escena, explica que la màquina es va encasquetar.

Aleshores, l'home li va donar un cop perquè tornés a funcionar correctament. Pel que sembla, l'eina es va revolucionar i es va posar en marxa, amb tan mala sort que li va tallar part del coll.

El company, que ho va veure tot amb els seus propis ulls, va reaccionar tan ràpid com va poder. Li va col·locar una samarreta al coll amb la intenció de tapar la ferida i tallar l'hemorràgia, però de poc va servir, perquè l'home va morir al cap de pocs segons.

Una autèntica desgràcia

Segons detallen al diari esmentat, tots dos havien arribat a un acord amb el propietari de la finca de La Foia. Si aconseguien podar els arbres, podrien emportar-se tota la llenya.

Després d'aquest succés tan terrible, diversos vehicles policials i ambulàncies es van presentar al lloc dels fets. Això va cridar l'atenció de la gent de la vora, que no sabien què havia passat.

Motoserra tallant llenya
Els dos treballadors havien acordat amb el propietari de la finca que es podrien endur tota la llenya | Pixabay

Quan el jutjat de guàrdia va autoritzar l'aixecament del cos, es va procedir al trasllat del cadàver a l'Institut Anatòmic Forense, on avui, dilluns 30 de maig, se li ha practicat l'autòpsia..

Aquesta desgràcia ha deixat la família i els amics de la victima destrossats. De moment, es desconeixen més detalls sobre la causa de la mort. Caldrà esperar que algun responsable del municipi es pronunciï al respecte.