ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Mor un home en caure-li una tanca mentre treballava a una obra a Viladecans

La víctima era un veí de l'Hospitalet de Llobregat de 33 anys i d'origen senegalès
Imatge d'arxiu d'un treballador a una obra | Cedida
 

 

Un home ha mort mentre treballava a una obra de Viladecans, al Baix Llobregat. L’accident laboral s’ha produït aquest dissabte al migdia, concretament al carrer Forja de la població barcelonina. La víctima és un jove de 33 anys, veí de l’Hospitalet de Llobregat i d’origen senegalès ha perdut la vida en caure-li una tanca metàl·lica a sobre

 

A les 12.34 del migdia, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident laboral. Immediatament agents del cos policial, membres dels Bombers de la Generalitat i d’emergències mèdiques es van desplaçar al lloc dels fets. Un cop allà, els serveis sanitaris només han pogut certificar la mort del treballador. Els Mossos han informat de tots els detalls de l’accident  al Departament de Treball, Afers social i Famílies i al jutjat d’instruccions en funcions de guàrdia. 

 

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM | Cedida

 

Diversos accidents laborals en els darrers dies

Un altre treballador va resultar ferit el 29 d’agost quan treballava a una obra d’una casa a Lleida. L’home es trobava a l’interior de l’edifici quan es va ensorrar el sostre de l’habitatge del carrer de Terol de la capital del Segrià.   

 

Els serveis d’emergència van ser notificats de l’accident a les 10.28 del matí. Fins a 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en el rescat de la víctima. L’home va haver de ser traslladat per una ambulància del SEM , en estat menys greu, a l’hospital Arnau de Vilanova

 

El passat dia 17 d'agost, un altre home va patir un accident laboral, aquest cop quan va rebre l'impacte d'un llamp mentre treballava amb una grua a Reus, al Baix Camp. L'home, de 40 anys, formava part de les obres de construcció d'uns xalets al carrer Tivissa de la ciutat reusenca. 

 

Els fets van tenir lloc al voltant de les 11 del matí. Va ser llavors quan un llamp va impactar a la grua, ferint l'home. Dues ambulàncies del SEM van ser activades i van anar al lloc dels fets. Quan van arribar, van traslladar al treballador a l'Hospital Sant Joan de Reus, el qual va ser ingressat al centre sanitari reusenc amb caràcter de ferit menys greu o moderat.