Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor un home de sèpsia només 24 hores després d'haver-se'n anat al llit amb una grip

La seva dona relata que l'endemà van trobar-lo «fred com una pedra»
Paul Mitton, l'home que ha perdut la vida | The Sun

 

Tragèdia a Anglaterra. Paul Mitton, un home 38 anys amb tres fills, va acabar morint sobtadament després d'anar-se'n a dormir pensant-se que tenia una grip. L'home en qüestió, de fet, va perdre la vida a causa d'una sèpsia 24 hores després que aquest se'n anés al llit.. 

 

La seva dona, en aquest sentit, va assegurar que van pensar que només es tractava d'una grip a l'ús i que l'endemà van trobar-lo «fred com una pedra». Instants després, aquesta va posar-se en contacte amb els serveis d'emergència però va resultar ser massa tard per salvar-li la vida.  

Una mort tant dramàtica com sobtada

«Vam pensar-nos que era una grip. Tot i això aquest divendres a la nit vaig estar força pendent d'ell», explica la dona al 'The Sun' mentre afegeix: «A les vuit del matí del dissabte em vaig aixecar i quina va ser la meva sorpresa, quan me'l vaig trobar fred i amb les extremitats de color negre». Va ser en aquest instant, de fet, quan aquesta assegura que va trucar a urgències. 

 

«Patia molt de dolor i el van induir en un coma. Recordo que vaig baixar un moment a buscar un got d'aigua i quan vaig tornar, la meva sogra em va cridar dient-me que estava patint una aturada cardíaca. Van intentar ressuscitar-l'ho però ens va deixar unes hores després», ha explicat, consternada, la dona.

 

Paul Mitton, d'altra banda, va morir a l'hospital de Preston. Segons relaten la seva família i amics al mitjà citat, aquest «era encantador i ho feia tot pels seus fills. Era un home molt bolcat amb la família. Ens l'estimavem molt». 

Una malaltia molt greu

La sèpsia és una malaltia molt greu, tot i que no és gaire coneguda. Així mateix, la sèpsia és causada com a resposta immunitària a una infecció i aquesta resposta acaba, a vegades, atacant als teixits i òrgans de l'individu afectat.

 

En aquest context, doncs, es produeix una disfunció multiorgànica que origina que les extremitats es tornin negres —com en el cas de l'home afectat a Anglaterra— i es tracta d'una malaltia potencialment mortal.

 

Finalment, la dona d'en Paul ha explicat que espera servir-se de la seva tragèdia per conscienciar a la gent sobre la malaltia