Mor un jove de 14 anys després de caure per unes escales en un hotel de Granada

El jove es trobava gaudint d’un viatge de final de curs quan va tenir lloc el terrible accident

David Arques ha fallecido tras precipitarse por las escaleras de un hotel de Granada
David Arques ha mort després de precipitar-se per les escales d'un hotel de Granada | CB TerrAlfas

Tràgiques notícies les que ens arriben des d’Andalusia, on un menor de 14 anys ha mort després de caure per les escales d’un hotel de Granada. El jove estava gaudint d’uns dies de vacances juntament amb diversos companys d’institut, en el marc d’un viatge de final de curs, quan va tenir lloc l’accident que ha posat fi a la seva vida.

Per causes desconegudes, el jove va caure per una escala

Els fets van tenir lloc aquest dimarts 16 d’abril, quan, per causes encara desconegudes, el jove es va precipitar per una escala de l’hotel on s’allotjaven. La notícia s’ha fet pública gràcies a un missatge que ha compartit a Twitter el club de bàsquet on el menor jugava, concretament el CB TerrAlfàs.

La víctima, que es deia David Arques, formava part des de ben petit d’aquest equip esportiu. El seu pare, de fet, és president i entrenador del club, i el menor també tenia lligams familiars amb Vicente Arques,  alcalde d’Alfàs de Pi —Alacant—, que era la ciutat on residia.

La notícia ha commocionat els habitants de la ciutat

La notícia s’ha configurat com un cop duríssim per tots els veïns d’aquest municipi valencià, i en poques hores la publicació del club s’ha omplert de mostres de condol i paraules d’ànims cap a la família del jove.

El mateix club ha estat també l’encarregat d’anunciar la data i l’hora del funeral del petit, el qual tindrà lloc aquest dissabte a la Parròquia de San José d’Alfàs. En aquest sentit, l’entitat ha compartit un missatge on lamentava la mort del jove, expressant que «ha estat des de petit vinculat al bàsquet» i que «aquest passat cap de setmana el vam poder veure actuar amb el Junior a la Fase Final Autonòmica celebrada a Torrent».


Comentaris

envia el comentari