Mor un jove de 25 anys després de caure des d'uns 30 metres a Burgos

El noi estava fent una excussió amb uns amics

La peña rocosa en la que se encuentra la ermita de San Pantaleón de la Losa
La roca des de la qual va caure el jove. | Flickr

Un jove de Biscaia de 25 anys ha mort aquest passat diumenge, 25 de març, a la tarda a Burgos, a Castella i Lleó, després de caure des d'una roca on està situada l'ermita de Sant Pantaleó de la Losa, a una alçada de 30 metres. El noi estava visitant el lloc acompanyat  d'un grup de deu amics.

Pel que sembla, el jove es va aproximar massa a la vora de la roca, i va acabar relliscant i caient. Quan els serveis d'emergències van arribar al lloc dels fets, el jove estava inconscient i no van poder fer res per salvar-li la vida.

El jove es trobava d'excursió amb uns amics  

El jove, que estava d'excursió amb uns amics, va pujar fins a la part alta de la roca amb l'objectiu de visitar l'ermita, la qual es troba gairebé al cim. No obstant això, i en arribar al lloc van poder comprovar que el temple estava tancat.

Així doncs, el grup d'amics van optar per visitar la zona que envoltava l'ermita, ja que no els va quedar més remei. Aviat, però, van decidir baixar de la roca, tot i que «no estaven fent res perillós», segons explica un d'ells.

No obstant això, quan ja gairebé tots estaven baixant del lloc per anar als cotxes, el jove es va aproximar massa a la vora de la roca, amb molt mala sort que va acabar relliscant —potser com a conseqüència del mal estat del terreny, ja que els dies anteriors no havia deixat de ploure— i va caure des dels 30 metres d'alçada.

El chico cayó desde unos 30 metros de altura

El jove va caure des d'uns 30 metres d'alçada. | El Correo

 

Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida

Els seus amics no van presenciar el moment de la caiguda, però poca estona després es van adonar que havia caigut pel precipici i van trucar els serveis d'emergències, els quals es van traslladar fins al lloc dels fets. 
 

Així doncs, el 112 va informar sobre què havia passat a la Guàrdia Civil i als Bombers, els quals van enviar diverses dotacions, així com personal sanitari i una UVI mòbil. 

Finalment, i malgrat tots els efectius desplaçats, no es va poder fer res per salvar la vida del jove, el qual  havia quedat inconscient en caure i no van poder reanimar-lo. 


Comentaris

envia el comentari