ÚLTIMA HORA

‼ El Congrés aprova la sisena i última pròrroga de l'estat d'alarma

Mor un turista català de 26 anys en caure per una cascada a Tailàndia

David Alejandro Rocamundi es va separar dels amics i la resta de turistes van notar la seva absència en arribar a l'hotel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dale #holidays #thailand

Una publicación compartida de David Rocamundi Conesa (@davidrocamundi) el

 

 

Tràgica mort d'un jove català a l'Àsia. David Alejandro Rocamundi, de Barcelona, ha perdut la vida amb només 26 anys en caure per una cascada a l'illa de Ko Samui, al sud de Tailàndia. La víctima es va separar del seu grup d'amics quan recorrien la zona de Na Muang 2, segons avança 'El Caso'. La resta de turistes van adonar-se de la seva absència en arribar a l'hotel i van alertar de la desaparició a les autoritats.

 

Un equip de rescat de la fundació Kuson Songkroh es va desplegar a la zona de la cascada a la recerca de David, fent el mateix recorregut que havien traçat el grup de turistes amb qui caminava el jove. Finalment, en els extrems de la cascada van trobar el cos del català, atrapat entre dues grans roques i parcialment submergit. Les condicions del moment, de foscor i perill al terreny, van obligar-los però a esperar a aquest diumenge per recuperar el cadàver.

 

Una caiguda accidental, principal hipòtesi

Finalment, el cos del turista ha estat traslladat aquest diumenge a l'hospital de Ko Sumai, on se li realitzarà una primera autòpsia per determinar les causes de la forma. La investigació continua oberta, però les autoritats treballen amb la hipòtesi que el noi hauria relliscat i caigut accidentalment. El Ministre d'Afers Estrangers tailandès ja s'ha posat en contacte amb la família del jove per gestionar la repatriació del cos. 

 

L'illa de Ko Sumai és la tercera illa més gran del país, situada al sud de Tailàndia. Les platges d'arena blanca i les barreres de corall marí propicien un entorn natural paradisíac que atreu milers de turistes cada any. Malgrat aquest entorn, s'ha de tenir en compte la complicada orografia del terreny.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari