Primer pla d'unes flors al cementiri de Tarragona

Una jove 'influencer' de 27 anys es pren la vida: «Va sucumbir davant la malaltia»

La jove causava enveja amb les seves publicacions, on se la podia veure viatjant per tot el món amb la seva parella

Commoció en el món de les 'influencers' després de la sobtada mort de la jove Lee McMillan, de tan sols 27 anys. L'estrella de les xarxes socials, que va guanyar popularitat sobretot pels seus emocionants viatges en furgoneta, s'ha tret la vida després de sofrir una profunda depressió, segons ha avançat en portal 'Daily Mail'. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una 'influencer' de 27 anys es treu la vida després de sofrir depressió

La defunció de la 'influencer', que realitzava les seves aventures i viatges al costat del seu inseparable ex-xicot, Max Bidstrup, i el seu gos Occy, va tenir lloc divendres passat, i va obrir novament el debat sobre el perill de les xarxes socials, i la forta pressió mediàtica a la qual s'enfronten les persones que guanyen popularitat gràcies a aquestes. 
 

En entorn de la jove Lee va decidir informar aquest mateix dimecres sobre la seva defunció a través de la seva mateixa pàgina d'Instagram (@maxandlee_), on compta amb al voltant de 67.000 seguidors. En un esquinçador text, la seva actual parella, Jordan Chiu, l'ha descrit com «la llum més brillant», a més de destacar la seva «força magnètica de la naturalesa» que feia que fos gairebé impossible no estimar-la.

La jove va rebre ajuda de professionals, amics i familiars

«Després de viure una vida extraordinària i lluitar una valenta batalla contra la depressió, els nostres cors estan destrossats en haver de compartir que Lee es va llevar la vida el divendres», va escriure Chiu sobre la jove. La veritat és que Lee havia rebut ajuda de professionals, però també d'amics i familiars; ajuda que ha resultat no ser suficient. 

«Si podem fer alguna cosa per Lee ara, enmig d'aquesta devastadora pèrdua, és difondre el missatge que la salut mental és tan real com la salut física, i que la malaltia pot afectar a qualsevol, sense importar el probable que sembli. Està bé no estar bé, està bé demanar ajuda, és absolutament necessari demanar ajuda», ha continuat destacant l'última parella de la 'influencer'. 

L'adéu a una defensora de la salut mental

Chiu també ha volgut destacar que la jove Lee en cap moment ha pretès amagar els seus problemes, i de fet s'havia convertit en una «defensora de la salut mental», i havia relatat de manera «sincera i oberta» la duresa de la lluita que estava duent a terme.

«Tenia suport al seu al voltant, no estava sola. No estava tractant de lluitar contra això sola. Tanmateix, va sucumbir davant aquesta terrible malaltia. Això té més matisos dels que podem veure, apreciem o entenem», ha destacat el jove, en el seu emocionant i commovedor missatge als fans de la jove.

En aquest sentit, Chiu ha creat l''etiqueta' #speakupforlee, per a conscienciar sobre el perill que suposen les malalties mentals, i demanar més vigilància i atenció als nostres éssers estimats. «Difondrem la consciència sobre aquest problema, per a Lee i per a tots els que necessiten escoltar això. I abraça fort als teus sers estimats. Diga-lis que els estimes. Perquè la vida pot canviar en un instant», ha demanat. 

En aquest sentit, ha destacat que la vida d'una persona és molt «més complexa que una sola publicació en les xarxes socials», i que moltes vegades les coses prenen camins diferents dels que esperem i es compliquen. 

«Surt al món i parla amb els teus éssers estimats. Pregunta'ls com estan», ha continuat Chiu, a més de demanar que sempre estiguem disposats a ajudar, escoltar i, sobretot, eliminar l'estigma de demanar ajuda en aquesta mena de situacions. 
 

Un viatge en camioneta per tot el món

La jove Lee McMillan estava de vacances al Canadà en 2016 quan va conèixer a la seva exparella, Max Bidstrup. Junts, van decidir viatjar pel món, acompanyats del seu benvolgut gos Occy, en una camioneta que ells mateixos havien renovat.

Després de dos anys, ja portaven a la seva esquena setze països, però les coses es van torçar i van sorprendre a tots els seus fans a anunciar que se separaven, ja en 2019. Entre els seus destins trobem països com Guatemala, Colòmbia, Bolívia, Costa Rica o Austràlia.